Сторінки

10 червня 2011 р.

Нагородки )))

Дівчатка, дуже дякую за ваші нагородки і коменти ))) мені дуже приємно що моя писанина і вироби вам подобаються ))))
Вибачайте що не зразу виконую умови передачі ))) я потрошки буду виправлятись ))) просто зараз куча всякої роботи поха блогом ...і я трошки не встигаю ((
вчора як жабки мандрівниці, як вийшли з дому в 12, так і вернулись в 23 ))) зато купу всього зробили і ввечері чудово посиділи відпочили в кав"ярні )))
а ще тішусь що я трохи починаю парлякати по - французьки )))) принаймі мама мене розуміє ))) я взагалі люблю щось вчити, конспектувати ))))  а тут і стимули є )))  трошки тяжко, бо таки ж там свої нюанси в вимові і правилах ,і рахують вони дуже дивно ))) але я не здаюсь, все в мене вийде ))))

а ще готуюсь до приїзду свекрухи ))) то нас чекає на наступну неділю ))) ну а ще ремонт ))) на цих вихідних будемо фарбувати Нанусіну кімнату )))
а ще я почався активний період заморожування овочів і фруктів ))) зараз чекає мене полуничка і черешня ))) але зимою буде смакота )))

все ..закінчую триндіти ))
Роздаю вам мої хороші нагородки )))

1. Отримала від чудових дівчат    - Nataly, Ленчика, Yulcja, Іванки,Jann`ьkи і adel-dream

2. Від чудової дівчини з Одесси, від танюши - tubloko


Правила отримання нагороди:
1. Подякувати людині, яка вручила нагороду, розмістити посилання на її блог.
2. Написати 7 фактів про себе
3. Вручити нагороду 15 блогам ( ДОЗВОЛЮ СОБІ ЗМІНИТИ ЦЕ ПРАВИЛО )))  для всіх моїх читачів )))  дуже хочу дізнатись про 7 цікавих фактів вашого життя )))) такий собі флешмоб )))
 ну а там вже ваше право передавати певній кількості читачів, чи всім читачам, чи не передавати ))) мені головне 7 фактів )))

що я ще можу розказати про себе....


1. Я дуже люблю порядок ))) в усьому ))) а особливо в квартирі ))) в мене має бути чисто ))) і все на своїх місцях ))) звісно, що не завжди так виходить, бо Нанічка і Хольц не дуже люблять цю звичку ))) але я стараюсь ))) цю рису я отримала від мами )))

2. Я шалено мрію про двійнят ))) і є в родинах схильність до цього ))) так що надіюсь що мені повезе ))) правда тяжко собі уявляю прогулянку  - я , Нануся, ще дві малявочки і Хольц ))) картина напевно буде вражаюча ))) але всерівно хочу ))))

3. Я дуже люблю життя )))  і незважаючи на проблемки які в ньому бувають, всерівно знаю що воно кльове )) і як каже моя подруга  - "Живими нам з нього всерівно не вибратись, то для чого собі його ускладнювати, треба жити на всі 100 "

4. З пункту 3 виходить те що я не люблю жалітись і нити )))) знаю що з кожної проблеми можна знайти вихід,  головне добре подумати і напрягти сіру речовину в голові )))

5. Люблю співати )))  дуже люблю ))) голос вроді ж , бо співала в хорі 7 років в музшколі і 4 роки в училищі ))) колись в дитинстві ми часто ввечері сідали з мамою, я грала на фортепіано і ми співали.....люблю згадувати ці моменти )))  я ще люблю пісню про Волинь )))) пам"ятаю такий епізод, коли прийшла на навчання в педучилище, питались хто що вміє, бо треба було показати на концерті ))) ну і моя добра мама, звичайно сказала що я люблю співати ))) а так як училище в Волинській області , то і пісня була "Волинь моя" ( хнову ж таки за задумкою мами ) ....ой...той момент виступу я (та й все училище, особливо перші ряди, пам"ятали всі 4 роки навчання )...почала співати...і від переживання почали труситись дуже руки...тільки їх вдавалось заспокоїти , починали труситись ноги ))) і так по колу ))) казали було дуже смішно )))

6.  Я крім шоколаду дуже люблю м"ясо ))) особливо відбивні ))) і деруни )))

7. Люблю мріяти...потім планувати...а потім втілювати мрії в життя ))))

8. Люблю вас ))))


Я ще я отримала незвичайну нагородку від Іванки, чому незвичайна читайте в правилах далі )



правила її отримання не такі як завжди.Отже,

1.Подякувати людині яка вручила нагороду!!!
2.Розмістити нагороду в себе на сторінці!!!!
3.Написати про кохання (вірш,цитата,фраза,на ваш розсуд).
4.Подарувати нагороду 3 людям (але не просто подарувати,а пояснити чому їм) ну і звісно сповістити їх про нагороду.

А далі,зробити маленький подаруночок листівку-візитку.Це буде невеличка карточка 5*5 см.Задекорована з двох сторін на ваш розсуд,але щоб переважаючим був рожевий колір!!!
А,потім відіслати своїм фаворитам.Після отримання вони повині показати фото у своєму блозі!

я люблю як про кохання сказав Паоло Коельо "Любовь – это наркотик. Поначалу возникает эйфория, легкость, чувство полного растворения. На следующий день тебе хочется еще. Ты пока не успел втянуться, но, хоть ощущения тебе нравятся, ты уверен, что сможешь в любой момент обойтись без них. Ты думаешь о любимом существе две минуты и на три часа забываешь о нем. Но постепенно ты привыкаешь к нему и попадаешь в полную от него зависимость. И тогда ты думаешь о нем три часа и забываешь на две минуты. Если его нет рядом, ты испытываешь то же, что наркоман, лишенный очередной порции зелья. И в такие минуты, как наркоман, который ради дозы способен пойти на грабеж, на убийство и на любое унижение, ты готов на все ради любви.»

а передати цю нагороду я хочу

1.Nataly ( за те що ти друг...і не тільки і скрапі ;) , за те що розумієш і терпиш мене і мій характер)), за твою допомогу і поради і за кексики які ти привезла коли я хворіла ;))

2.Солічка (за твої чудові роботи, які просто заворожують , за твою доброту і щирість і за те що ти є ;))

3.Вікуля (за твой оптимизм, неподражаемый юмор, за красоту которую ты творишь и за вдохновение и просто за то что ты есть )))

от тепер точно все ))) іду перкладу донечко в ліжечко і до полуничок ))))
Кльового настрою вам ;)




18 коментарів:

  1. Ой,Ксюнь,какая ты молодец!!!! Оптимист,позитив и просто красавица! А какие у тебя планы замечательные..двойняшечки.....класс! Я от души желаю тебе,чтоб все твои мечты и планы сбывались!!!

    Пы.Сы. удачи в изучении языка, я терпеть не могу французский))))

    ВідповістиВидалити
  2. ДЯкую ,Сонце!!!
    Я просльозилась....
    знаєш,я тебе ще виявляється зооовсім не знаю...ТИ ЛЮБЮИШ СПІВАТИ?????
    Я не знала
    характер в тебе кльовий і важкий одночасно-то факт,але ти КЛЬОВА і я хотіла з тобою дружити завжди(я правда не дуже вмію...-ну ти ж навчиш,пра?)
    Я тебе люблю!І це не пусті слова.

    ВідповістиВидалити
  3. Привіт! Ти цукерочку ще хочеш ;) Напиши мені на пошту, домовимся про зустріч :)

    ВідповістиВидалити
  4. хі-хі...ти мене обігнала
    я вчорась мала ту нагородку також роздавати,але не встигла..
    ТО Ж ІДИ до мене в блог-І ЗАБИРАЙ нагородку ту саму назад))))))))))

    ВідповістиВидалити
  5. факти цікаві))) Особливо мені сподобалося про пісню - я її колись співала у 7-му класі на відкритому уроці з географії))) А ще ми її любимо співати(і не тільки її))), коли приїздимо до родичів на Волинь!
    А порядок я теж люблю, але треба, щоб всі удома усвіломили, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять...

    Бажаю здійснення всіх мрій, а особливо про двінят!!!

    ВідповістиВидалити
  6. так прикольно було почитати))) в мене чоловік двійнятами марив)) а я - теж люблю і шоколад, і м"ясо)))

    ВідповістиВидалити
  7. Оксаночко, ДЯКУЮ! Деже приємно, і приємно впажені про двійнят))) мені мого за 3-х вистачає)))
    То я маю написати 7 фактів і ще що?

    ВідповістиВидалити
  8. Ксю, дуже багато цікавого.. ти молодчинка.. оптимістка! бажаю успіхів у вивченні французької )) я теж про двійнят мрію ))
    І.. ти забула написати, що і від мене перша нагородка була також ;)

    ВідповістиВидалити
  9. Оксана!!!!!!!!!!!!!! ты чудо!!!!! деруны у нас в семье вообще обожаемое блюдо (если их можно блюдом назвать)))))) то, что ты поёшь вообще здорово!!!!!!!
    и про жизнь тоже!.....я всегда стараюсь даже в самой сложной ситуации находить зоть каплю позитива - именно это и помогает решать проблемы в жизни!!!!
    и какая же ты умничка что учишь язык!!!!!! а я никак не возьмусь за свой любимый итальянский.....

    ВідповістиВидалити
  10. Викуль, спасибки ))) мне тоже когда-то французкий не нравился....а когда послушала как там говорят....затянуло ))) конечно мне ещё учить и учить..но зато в магазине смогу спросить - "А что у вас есть из ножей ТХ? " ))))) шутю конечно))) но в каждой шутке доля правды )))

    Натальчик ))) ех...давно на людях не співала....бачу тре починати )))) хоча ні...я тобі Хепі Бьоздей співала ;)

    Вірусь, хочу, хочу!!! вже написала ))

    Аліночка, ото і ми через ту родину на Волині любимо ту пісню ))) і слова там просто чудові !!!! а за прибирання - золоті слова!!! треба своїм вдома те пояснити )))

    Людочка дякую ))) мій чоловік трохи боїться )))але каже це ж кльово коли два пацана будуть ))) тоді боюсь я ))))

    Солічка, в мене ТТТ Наня більш менш спокійна, хоча бувають періоди нервозу))) дивись, ти пишеш про себе 7 фактів, а я тобі передам листівочку -візитку ))) ти собі вибереш трьох людей і їм передасиш нагородку і зробиш карточки ))))

    Женічка, дякую, сонечко!!! ВИБАЧ!!!! вже все виправила!!!!

    Леночка, о да!!! это самое шикарное блюдо...а ещё с корочкой....и сметанкой...ммммммммммм, а ещё люблю запечённые в горшочках с грибами )))

    о!!! итальянский!!!! его я тоже хочу выучить, но немного позже ))) а потом поеду Италию смотреть... ))

    ВідповістиВидалити
  11. Ксюша, так интересно!!!Нашла много похожего. Сама обожаю мясо и шоколад!!!Хотел двойняшек тоже, но они по идее только могут быть у наших детишек)))Вообще, я тебя обожаю!!!!Тоже я пела в школьном хоре 7 лет и в институте)))
    А то, что на жизнь не жалуешься, молодец!!!Так и крыша может поехать. Надо принимать то, что есть, с лучезарной улыбкой и тогда все и будет лучезарно))))
    Желаю твоей семейке пополнения.(Сама уж думаю, малого в садик определим, и будем работать;-) Тебе - пережить приезд "счастья")))Надеюсь, хватит на все всех сил!!!

    ВідповістиВидалити
  12. Настёнка, солнышко!!!! Огромное спасибки )))) и я тебя лю!!!! теперь знаю с кем смогу попеть ))) а я ещё и дирижировала )))) и гос.экзамен по этому сдавала )))
    Возвращайся!!!! я соскучилась!!!

    ВідповістиВидалити
  13. Ксюша,дорогая моя, сама не устаю повторять, что ты- просто СУПЕР!!!
    А еще у меня гениальная идея!!!!Собираем всех девочек, кто может во Львов приехать. Я еще не разу не была, но мне так ваш город все знакомые рекламируют. На семейном совете решили либо Новый Год, либо Рождество встречать. Так вот на Рождество собираемся, идем колядовать (на скрап-материалы), а ты будешь нашим дирижером-руководителем)))

    ВідповістиВидалити
  14. цікаво було почитати, як про тебе так і коментарі!

    насмішило мене, що французи дивно рахують - в будь-якій культурі є щось дивне для інших,ще трошки повчиш, втягнешся і перестанеш помічати))) ще й жаби з равликами їсти почнеш)))

    а двійнята, то, мабуть, класно тільки зі сторони, для мами це має бути кошшшмаррр :-))) хоча залежно які діти і скільки в мами допомоги))) якщо ти хочеш, від щирого серця бажаю, щоб мрії здійснились!!!

    ВідповістиВидалити
  15. Ти супер позитивна особа! Дуже тішуся, що хоч віртуально, та маю можливість спілкуватися з тобою! Доця, красуня...вже з тональним кремом...умнічка!

    ВідповістиВидалити
  16. Оксанка, там на тебе чекає АТС, скинь мені свю адресу, бо я не зберегла! Ти хотіла №4 чи №6, але тобі дісталася №1, ти ж не проти???

    ВідповістиВидалити
  17. Настюша!!! я только ЗА!!!! так что на эти праздники обязательно замутим встречу!!!!

    Танюш, дякую ))) я вже пробувала жабок ))) а на равлики мама пробує підсадити ))

    Надюшка, дякую за такі хороші слова!!!
    звичайно не проти ;) адресу вже кидаю ;)

    ВідповістиВидалити
  18. Дуже цікаво було почитати факти, які багато в чому розділяю.
    І в любові до солоденького і дерунів, і в бажанні народити двійняток :)

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...