Сторінки

16 лютого 2012 р.

Проханнячко )))

    Відвела я сьогодні душу в чудовому магазинчику "Аграфка" , як добре що він тепер відкрився біля мене ))) красота!!! я б напевно там жила серед тих тканинок і папірчиків )) 
   А потім вдома повечеряли смакотою )) мяском по рецептику  від Полінки )))


Свинина в пиве
мясо режем кубиками, солим-перчим-добавляем приправки по вкусу, лук-чеснок тоже кто как любит, заливаем темным пивом (чтобы прикрывало мясо), выдерживаем. (я обычно оставляю на ночь). перед тушением добавляем сметану, французскую горчицу (та, что зернышками), разные травки (опять же по вкусу), тушим не менее 1,5 часов. Я тушу в мультиварке, в духовке тоже не менее 1,5. все. дальше едим и внимательно следим, чтобы не проглотить что-нибудь еще. мясо реально просто тает во рту :)


Дівчатка, воно реально тане в роті ))) Поліночка ВЕЛИЧЕЗНЕ дякую ))) рецептик вже переписала в блокнотик ;) 
 а тепер прохання )))) 
Кулінарочки мої хороші ))) поділіться ще цікавими і смачними рецептиками ))) 
 кльового вам вечора!!!!
Люблю і обнімаю ))) 
Ваша Зірочка  ;) 

22 коментарі:

  1. Я дуже люблю робити яловичину в портері. Завжди вдається чудово, хоч і треба побавитися трошки. Львівський Портер випробуваний - пасує!
    Ось перепис.

    Говядина в портере

    50 г муки
    1 ч. л. соли
    молотый черный перец
    1 /2 ч. л. натертого мускатного ореха
    900 г говяжьей мякоти
    3 ст. л. растительного масла
    25 г сливочного масла
    2 большие луковицы
    2 зубка чеснока
    1 ч. л. сахара
    600 мл ирландского портера
    сок и цедра 1 апельсина
    3 лавровых листа

    Разогрейте электродуховку до 180 градусов, газовую до 160 градусов.

    06валяйте кубики мяса в смеси муки, соли, перца и мускатного ореха. В кастрюле нагрейте половину растительного и сливочного масла. Обжарьте половину мяса 2-3 минуты, затем выловите на тарелку.
    Положите в кастрюлю оставшееся масло и поджарьте остаток говядины. Выложите на тарелку.

    Положите в кастрюлю нарезанный лук и чеснок и протушите на слабом огне 5 минут, постоянно помешивая. Затем добавьте сахар и прожарьте еще 1 минуту на среднем огне, непрерывно помешивая, пока сахар не загустеет.

    Снова выложите мясо в кастрюлю и полейте портером.

    Добавьте апельсиновый сок с половиной цедры и 1 лавровый лист.

    Доведите до кипения, накройте крышкой и готовьте 1,5-2 часа, периодически помешивая и вливая немного воды, если жидкость в кастрюле 6удет становиться слишком густой.

    Когда мясо станет мягким и нежным, выньте лавровый лист и проверьте, достаточно ли специй. Посыпьте мясо оставшейся цедрой, украсьте лавровыми листочками и подавайте.
    __________________

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ммм....по рецепту виглядає смачно ))) буду пробувати на вихідні )))

      Видалити
  2. Здорово! Так ты на Сихове живешь?)

    ВідповістиВидалити
  3. М'ясо не відрізнити від посмаженої на мангалі.
    Приготування елементарне, а м'ясо виходить ніжне, соковите, злегка підсмажене.
    Секрети приготування такого м "яска:
    1. готувати треба в рукаві для запікання.
    2. на цибулевої подушці. Причому цибуля має бути маринований. Саме вона найбільше і додає м'ясу смак шашлику.
    Але про все по порядку ...
    Інгредієнти:
    Свинина
    Лук
    Спеції
    Приготування
    М'ясо краще всього виходить шматочками. Я пробувала антрекоти - не так смачно.
    Шматочки м'яса відбити. Я накриваю харчовою плівкою. Відбиваю сильно. Потім плівку знімаю, перчу, солю і ще раз злегка відбиваю.
    Потім м'ясо складаю в миску, насипаю спеції для шашлику. Одну цибулину ріжу невеликими шматочками і з силою мну в мисці з м'ясом.
    Залишаю маринуватися години на 2.
    За годину до приготування окремо від м'яса мариную лук.
    Лук ріжу півкільцями. Висипаю в миску. Заливаю окропом. Вливаю 3-4 ст.л. оцту, 2 ст.л. цукру, солю. Можна ще влити лимонний сік.
    Отже, приступаємо до основного приготування.
    Духовку розігріваємо.
    На деко я викладаю папір для запікання. Відрізаю рукав по довжині трохи більшою, ніж сам лист. З одного боку зав'язую.
    В рукав викладаємо цибулю. Обережно розподіляємо його по дну рукава.
    Зверху на цибулю викладаємо м'ясо. З маринованою цибулею не перемішуємо. Зав'язуємо інший кінець рукава. І робимо кілька проколів зверху в рукаві.
    Ставимо в духовку і запікаємо приблизно 1 - 1,5 години. Залежить від духовки. М'ясо має бути злегка підсмаженою. Дістаємо і викладаємо на блюдо. Лук виходить теж дуже смачним!
    Останній раз запікала одночасно з картоплею, але в різних рукавах. Картопля виходить неймовірно смачна! Піджареної, не варена. Тому вважаю її, по-перше, корисніше, ніж якщо смажити на сковороді або у фритюрі, а по-друге, смачніше набагато, ну і по-третє, набагато простіше в приготуванні!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Наталь, дякую ) спробую ) а картоплю ми вже давно не жаримо, тільки в духовці печемо , таку собі картоплю по-селянськи )

      Видалити
  4. Оксан,если интересно,загляните ко мне http://podarischasty.blogspot.com/search/label/%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F Там рецепт печёночной колбаски,салатик "Лисья шубка" ,рецепт домашнего майонеза (делаем его 4 года,магазинный не покупаем) ну и "Наполеон" с нуля )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Наташ, спасибки )) конечно иду гляну ))) тем более мой любимый "Наполеон" )))

      Видалити
  5. ух, мені тільки можна пускати слюнки і облизуватися на фото Аграфки... Як я туди хочу)) до тих тільдочок, тканиночок, бумаги)))

    ВідповістиВидалити
  6. Катюш, а там в них і інтернет-магазин є ;) ну і приїхати можна ;)

    ВідповістиВидалити
  7. Оксанко, а де саме на Сихові він відкрився. Чоловіка зашлю туди, бо до ЦУМу він ніяк добратися не може )

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Юлічка, "Інтерсіті" перший поверх, там де був магазин з вишивкою )))

      Видалити
  8. ого, Оксан, вы уже полакомились? :) я очень рада, что понравилось :) и столько тут у тебя в комментариях уже вкусняшек....,ммммм!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Полиночка, да!!! это действительно обалденно вкусная штука!!!! спасибки!!!

      Видалити
  9. Оксана... читаю и исхожу слюной) готовить я не особо умею, но иногда получается. обязательно использую твой рецептик)

    ВідповістиВидалити
  10. Я вже там теж була)))) там можна напевне кожного дня відводити душу)))
    На рахунок рецептів неможу допомгти, знаю такі стандартін, та й повар з мене недуже, щось нема в мене до кухні натхнення, в мене по тому більше чоловік розбирається)))

    ВідповістиВидалити
  11. Нещодавно спробувала курку по-китайськи за рецептом Крістіни, додам посиланнячко на рецепт у її блозі
    http://derpudelschwarz.blogspot.com/2012/01/mix_1997.html
    Смачно виходить і незвично :)

    ВідповістиВидалити
  12. який смачний пост!!!! мммм...
    я б з тобою чимось поділилась, але я так, як треба шось приготовити цікаве -- то шукаю в неті, але ніде не збергіаю

    ВідповістиВидалити
  13. Ото ти апетит нагнала :)))))
    Дякую за рецепт, обов"язково спробую :)

    ВідповістиВидалити
  14. Мммм, який рецептик смачний))) Тре буде собі спробувати..... Свій рецептик м"яска Богдан тобі вже відкрив)))

    ВідповістиВидалити
  15. Спасибо за рецептик, готовлюсь ко дню рождения доченьки, ищу рецептики новые, сегодня испытала, очень вкусно, так что на праздничный стол точно сделаю!

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...