Сторінки

4 вересня 2011 р.

Пишемо листи )))

Ви любите писати листи?  Не електронні, а такі...звичайні, від руки)))
я свій останній лист написала в десь в 2001 році, а до того часу писала їх багато і часто...і мамі, і хлопцеві в армію, і подружками коли вчилась в іншому місті....дуже любила писати листи, а ще більше отримувати, а потім перечитувати по декілька разів, десь в затишному місці щоб ніхто не заважав ))) і довгий час я всі ті листи навіть зберігала.....а коли переїжджали то прийшлось викинути на жаль (((
а одна чудова дівчинка і рукодільниця Женічка вирішила нагадати про всі ці відчуття ))) і організувала чудову гру "Пишемо листи". Свій лист я відправляла Олічці - oplpo , вже навіть сама не пам"ятаю про що писала )))
 Олічка вже отримала, а вчора і я отримала свій лист ))) Поштарка принесла додому і по домофону сказала що спустіться є міжнародний лист, я навіть і не думала що то по грі ...бігом спускаюсь, а в голові все крутиться хто ж то може бути.....і тільки коли на конверті прочитала то зрозуміла що це ВІН, довгоочікуваний лист, від дуже приємної мені людини...з Канади, від Лілюськи - Lilia ))) АААААААААААААА!!!! я така довольна!!!! розпаковувала що в ліфті, там такий здоровезний пухкий конверт і стільки всякої краси!!!


 Лист...Лілічка, він просто чудовий!!!!! таке враження що я отримала його він дуже хорошої і давньої подруги ))) я перечитала його декілька разів і стільки знайшла спільного!!!! ВІрю в те що ви обов"язково приїдете до Львова родиною і ми побачимось ;)
 Дуже приємно що Ліля пам"ятає про мою любов до Парижу )) і вишила таку красивучу підставочку для мене ))) вона вже зайняла місце на робочому столі і тепер що дня нагадує про те що в далекій Оттаві є дуже хороша людина ;) Вдячна тобі за таку величезну кількість подарунків, я просто в захваті!!!!! і окреме дякую за  подаруночки для Настусі ))) знаєш, це єдині заколочки які вона носить і не знімає, всі інші затримувались на голівці не більше 2-3 хвилин, поки дивилась в зеркало ))) а в сумочці сьогодні гуляла ляля )))
Дякую ще раз за такі чудові подарунки і теплі слова!!!! а Женічці величезне дякую за таку гру і можливість згадати минуле ;)

17 коментарів:

  1. Вітаю, Оксаночко!!!!Дуже гарний презент)

    ВідповістиВидалити
  2. Я теж колись написала величезну кількість листів і не менш отримала, також збирала їх докупки ...А потім...Якось з роботи вирвалась на декілька хвилин, щоб відправити АТСки- то в моїх колег було величезне здивування - дивувало те, що в наш час ще хтось пише листи...Це в наш такий прогресивний час є багато способів поспілкуватися з друзями ( мобільніЮ інтернет) , а ще якихось там 10-15 років назад -листування було одним із найпоширеніших методів спілкування.

    Класну гру придумала Женя -я б з вами теж погралася , але не маю вільного часу ...Через брак отого вільного часу не приймала й участі у кавоманії...

    ВідповістиВидалити
  3. Чудові подаруночки! Вітаю,Оксанко!
    Я колись так любила листуватися з дівчатами,з якими знайомилась,на приклад,в таборі якомусь чи десь інше...З нетерпінням чекала листів й ,коли отримувала,одразу ж старалась відписати...було цікаво!
    А тепер людям лінь навіть листівку підписати й відправити на якесь свято-не те,що листи писати...

    ВідповістиВидалити
  4. листування-це частина моєї історії кохання...тому я з особливим "трєпєтом"ставлюсь до листів
    розумію як це,тримати "рукотворного"листа)))
    Вітаю тебе з подаруночками кльовими)))

    кльовий в тебе новенький дизайн;)твій стиль)))

    ВідповістиВидалити
  5. вітаю з подарунками і хорошим настроєм!!!

    ВідповістиВидалити
  6. а я ось уже декілька тижнів подумую про якусь скрапову красу-органайзер для старих листів, та все руки не доходять - часу бракує. адже дійсно викинути часточку душі дорогих тобі людей, прекрасні спогади неможливо, а ось перебирала речі - лежать собі листи, сумно перев'язані стрічкою...

    ВідповістиВидалити
  7. Ну нічого собі!!! дійсно чудовий конвертик)!!

    ВідповістиВидалити
  8. Ура!!!!!!!!!! Я така рада, що вже дійшов подарунок!! Дуже переживала, щоби пошта не згубила ніде.
    Безмежно тішуся, що все сподобалося!!!!! Пінкіпчик (підставочка) робила вперше, тому прошу пробачити прогріхи. Там багато серця вкладено й робилося під пильним наглядом мого молодшого синочка Натусика. )))))

    Дуже рада, що Солодкому Дівчаткові Настусечці теж усе сподобалося! Торбинку, до речі, можна розфарбувати звичайними фломастерами. ;)

    Забава чудова! Я дуже рада, що взяла участь. Правда, не можу передати, як від незвички боліла рука, хоча я написала зовсім небагато. Клавіатура нас губить! Втрачаємо корисні навики. )))))) Я, мабуть, не єдина з такою проблемою. )))))

    Цікаво, що в цій забаві я писала саме тій майстрині, якій хотіла, тому все зробилося й уклалося в конверт майже на одному подиху! Дякую, Оксанко, за приємне знайомство!!!

    ВідповістиВидалити
  9. Очень классно, что такая игра конвертно-письмовая состоялась!!!Я много пишу, но по работе. Последние письма - это приписочки к подаркам по скрапу или играм -обменам! Настоящее письмо писала в 2004 своим детям, у которых была вожатой в лагере)))
    А вы - умнички!!Не даете пропасть эпистолярному(письмам)жанру!!Немного поумничаю...Я ж филолог))))

    ВідповістиВидалити
  10. Супер подарунки, вітаю з рукописним листом! І лишається тільки додати такі рядочки:

    Пишіть листи і надсилайте вчасно,
    Коли їх ждуть далекі адресати,
    Коли є час, коли немає часу,
    І коли навіть ні про що писати.
    Пишіть про те, що ви живі-здорові,
    Не говоріть, чого ви так мовчали.
    Не треба слів, навіщо бандеролі?
    Ау! — і все, крізь роки і печалі.

    ЛІНА КОСТЕНКО

    ВідповістиВидалити
  11. Вітаю із такими подарунками і довгоочікуваним листом!

    ВідповістиВидалити
  12. Класні подаруночки, і справжні листи це чудово, я час від часу пишу їх, зараз якраз маю відповісти молодшій сестрі чоловіка :)

    ВідповістиВидалити
  13. Мега подаруночок!!!
    Останній свій лист писала брату в армію))))давно то було)))

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...