Сторінки

17 грудня 2012 р.

Новорічний годинник ))

Бадьорого ранку любі мої )))) 
5 етап марафону від "Завдань для душі" вже стартував, а я тільки зібралась показати свою листівочку )) і дуже актуальний елемент для мене на цьому етапі - годинник )))  
Вчора так файно погуляли, віддали лист Миколаю в ляльковому театрі,  відвідаи медівникове містечко і нашу ярмарку ))) фантастичне наше місто ))) 
А от тепер часу не хватає катастрофічно....за цей тиждень стільки всього треба завершити, відправити, зібрати...песика на курорт завезти...в садочку ранок в нас...а ще з тими сніговими заметами в мене вже легенький мандраж.....як їхати будем ))) хоча головне доїхати до кордону, а там вже зовсім інша ситуація )) 
Сьгодні в мене буде день пакування подарунків ))) буду як в рекламі : " ...а маленьке звірятко загортає все це у фольгу..." )))  а завтра буду штурмувати пошту ....і ялинку ставити )))  
А поки повертаюсь до листівочки ))) 
Знову пухляшка , Юльчику - дякую за тканинку ;) Марінка - величезне дякую за ідею )) 
Валюш серединку я знову забула сфоткати ((( там все просто, скрап-папір і штампи ....але листівку на останній етап я тобі обов"язково сфоткаю )) 
 А ще хотіла відповісти на рахунок диригування мого і муз.освіти )))
 я закінчила педагогічне училище в чудовому місту Володимир-ВОлинську ( Юлічка, привіт ;)
спеціальність - вчитель молодших класів і керівник дитячого муз. колективу ))) з якою насолодою я згадую ці роки.....шалено сумую за своєю групою і за вчителями )) чи то ми ще малі були....і все сприймалось зовсім по-іншому, ніж потім в інституті....)) ми і співали, і диригували , і так нас навчили вчителі, що я пам"ятаю більшість предметів ще й досі )) і виступали постійно )) і я на концерті присвяченому нашому вступу співала пісню про ВОлинь...під баян ))) правда грала не я ))я тільки на фортепіано граю і сопілці )) той мій виступ ми навіть на зустрічі випускників згадували ))) я так переживала що спочатку трусились руки...на середині пісні руки вдалось заспокоїти....але почали труситись ноги ))) було весело ...всім і мені після виступу ))) ех..а мені тоді було тільки 15 )) а в 17 я вже проводила уроки в школі )) щотижня ми мали по уроку, і ще й сиділо на ньому 4-5- одногрупників, і 2 викладачі )) і оцінки ставили ))  а диригування ))) то особлива тема )) хор і диригування це мої самі улюблені предмети були ))) люблю співати, а коли співали в 4-ри голоси і все в нас виходило яка це краса була )))
 я ще коли в школі вчилась і ходила в музшколу мала багато пісенників і ми дуже часто ввечері з мамою співали.....та й зараз співаємо по можливості ))) колядувати точно будемо разом )))  ще й Настуня буде вже помагати )) любить вона теж цю справу ..та й слух бачу має музичний і це не може не тішити )))
ну от назгадувалась )))  і на цій нотці спогадів, я повертаюсь до своїх пакунків і під ніс мугикаю ту пісеньку про Волинь.... )))
  Вдалого початку тижня вам і фантастичного настрою ;)
ЛЮблю і обнімаю ;)
Ваша ЗІрочка ))) 

26 коментарів:

  1. Чарівна листівочка! І розповідь цікава і зворушлива :) Дякую, Оксанка! :)

    ВідповістиВидалити
  2. Яка листівочка гарнюня - обожнюю твої м'які листівки - такі вони теплі, привітні. Як чудово мати музичну освіту - а мені так і не вдалося. Дуже мене легко було образити в дитинстві, і ось коли приймали в муз школу - образили, а я й не пішлав більше. Так само і з танцями було...Ех, мені б тоді розуму))

    ВідповістиВидалити
  3. Оксана, фантастична листівка! аж почувся мені бій курантів, так захотілося вже тієï ночі!!! але до того ще багато всйого треба зробити)))) в мене теж сьогодні пакування подарунків по плану)))) і ми теж вчора цілий день по різдвяному ярмарку гуляли, а потім півночі доробляла торт на сьогодні в школу))))
    а про мандраж на засніженій дорозі я тебе розумію... головне виïхати заздалегідь і не панікувати! ви до самого Парижу на машині чи кудись до аеропорту? якщо з Польші летите, то нічого, вам до кордону недалеко, а там вже ситуація на дорогах краща! тримайтесь, щасливоï дороги вам!

    P.S. ми врешті-решт на Украïну не летимо, після НР від нас будуть друзі в Париж ïхати, може і ми з ними на кілька деньків в гості)))) так що пиши, коли будете на місці))))

    ВідповістиВидалити
  4. Оксаночка,листівочка чудова!!!
    Гарного тобі дня!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Гарнезна листівочка! Ой. мені згадались мої уроки по фортепіано і хори.... і як я страхала маму, що піду вчитись на вчителя музики ;-). Але на свята ми всі дружньо колядуємо, що аж сусіди завидують. Сподіваюсь, що ви теж гарно поколядуєте і там, в далекій Європі почують наші чудові колядки

    ВідповістиВидалити
  6. Чудова листівочка, Оксаночко, і чудові спогади!!! Ех, ті студентські роки, вони незабутні))

    ВідповістиВидалити
  7. Тепла листівочка така )))Я вже її розглядала,то вона мені такою полуничкою здалась солодкою з кремом вершковим з какао.Гарна та насичена молодість у тебе була)Цікаво було почитати.
    Дорога просто мусить вам стелитись гарно та рівненько!Не переживай!Все буде добре!

    ВідповістиВидалити
  8. Ох,ці крапочки....Дуже файненька листівка!

    ВідповістиВидалити
  9. Дуже гарна листівочка! Тепла-тепла! А твої спогади і мені навіяли згадки.
    Я закінчила музшколу по скрипці. Але після вступу в універ на зовсім іншу спеціальність не хватало часу для музики. І скрипки не було - поки вчилась грала на шкільній. Життя повертіло, понесло, пройшло кілька років (майже 10:)... І коли одного разу взяла в подруги в руки скрипку зрозуміла, що вже все забула... І так стало шкода... Тепер у мене мрія - знову навчитися грати на скрипці! Хоча часу для цього зараз зовсім нема.
    А вам щасливої і легкої дороги!

    ВідповістиВидалити
  10. Гарнюня-листівочка,тепленька:))! Розповідь така душевна та тепла:)!

    ВідповістиВидалити
  11. такие приятные воспоминания!чувствуется,что "свято наближається"..все буде добре!

    ВідповістиВидалити
  12. Открыточка, чудесная!!! такая нарядная, клевая!
    "с песней по жизни" - это девиз моего самого мелкого))) он весь день поет))) впервые такое дите вижу))) у нас кроме него никто ж не поет)))

    ВідповістиВидалити
  13. Як я хочу оті 4 голоси... Можу ж всі партії :) Шкода, що не одночасно , ггг...Я в інституті співала в фольклорному гурті... Про фортепіано взагалі мовчу, це як вище є "мрію знов навчитись грати" :)) Ну, таке. Давай, загортай там у фольгу, збирайся, щоб все було за планом. Листівочка дуже позитивна. Особливо сніжинки і білий акрил :))

    ВідповістиВидалити
  14. Оксанка,листівочка гарнесенька.І все ти встигнеш!Головне не поспішати!
    І до кордону доїдете,скільки вам там їхати :))
    Бажаю успіхів!

    ВідповістиВидалити
  15. Ксюшик, мені так сподобалась саме ця листівка, вони ну дуже святкова - червона, нарядна, строчка по краях крута в тебе виходить - я от так не вмію! Ну ти й молодчина!
    А я зовсім і не знала про твою муз. схильність та освіту - це так класно, захоплююсь музичними людьми ). Я от повний профан в тому ділі - відмідь на вухо - це про мене )))))).

    ВідповістиВидалити
  16. листівка чудова! новорічні засніжені горошки такі милі!))
    І мені сподобалось оце - "я граю ТІЛЬКИ на фортепіано і сопілці"... - ти чудова!!!!!!!!!!!))

    ВідповістиВидалити
  17. Ото насмішила зі звірятком :))))) Але то приємно :) Я теж зараз покладу діток спати і вперед , пакувати подаруночки :)
    Ти знаєш, я теж часто згадую часи коли вчилась в училищі, так класно було :) Тоді всі викладачі нам були як мами і тати :) вони за нас переживали як за рідних :))) І група була така дружна , і я знала що я за ними як за кам"яною стіною :))) Тому розумію тебе на всі 100%!
    Листівочка гарнюня :)

    ВідповістиВидалити
  18. Дуже кльова листівочка!!! І було дуже цікаво і приємно про тебе більше дізнатися, ти така розумничка! ♥
    Я сьогодні з моєю однокласницею зустрічалась, не бачились майже 10 років... Назгадувалися...Дійсно, солодкі були роки))))

    ВідповістиВидалити
  19. :-) Чекатиму! А листівочка класненька красненька! ГОдинничок вже рахує, а до свята ще нічого не готово ... ну у мене так нічого не готово. І я теж сльозу пустила згадуючи разом з тобою і своє :-)

    ВідповістиВидалити
  20. Твої пухлячки просто чудові!Кожна гарнюня по своєму)))
    Знаєш, дійсно шкільні і студенські роки - найцікавіші, завжди є що згадати з усмішкою))))

    ВідповістиВидалити
  21. обалденная, красотуля! а у меня, ты представляешь, такой передоз нг уже.... хотя я в этом сезоне сделала совершенно немного новогодних открыток, но вот прямо ступор и все)) все что угодна готова делать, только не НГ)... спасибо за чудесный заряд вдохновения!

    ВідповістиВидалити
  22. Какая прелесть,да мой любимый горох!!!!Бесподобно!!!

    ВідповістиВидалити
  23. О, оця листівочка ще краща за інші! Кожен раз не перестаю дивуватися!!!!
    Прочитала твої спогади і своє згадала :) - я хоч і вчилася лише в музичній школі, але про хор і наші виступи спогадів залишилося також багато - всяких різних :)) Дякую, що підняла настрій!

    ВідповістиВидалити
  24. Спочатку як побачила, подумала, що це блокнот, аж ні..-листівка. Надзвичайна!

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...