Сторінки

26 жовтня 2012 р.

Happy Birthday ))))

Привіт, любі мої ))) Навіть не знала як почати пост ))) в голові стільки думок і емоції що зранку важко скласти в єдине ціле ))) Тому спочатку показую завдання, а далі все інше ))) 
Вчора в наших "Завданнях для душі"  почалось нове експрес -завдання , де за скетчем ви можете зробити будь-який об"єкт 
Я щось довго мудрувала, мудрувала....ніого не складалось, а в останній день, точніше вже майже ніч ..склалась така трохи дивна листівка )) Але все дуже просто ))) Це як мотиватор, суть в тому, що в нашому світі, інколи складному і проблематичному , потрібно трошки вірити в дива і тоді ти все зможеш )))  Ну от якось так ))) 
Це все улюблена Графіка надихнула )


скетч я трохи перевернула ))

Вчора був один з найщасливіших днів )) (хоча він і сьогодні продовжується дякуючи дівчаткам з ЗДД ;) не дарма я їх так люблю ))) 
Проснулась зранку думаю, так.... 31, глянула в зеркало - нормальок - 25 )))) 
Взагалі я день народження дуже люблю ))) і не задумуюсь над віком...просто живу )) 
А вчорашній день був якимось особливим ))) я отримала телефон, набагато кращий ніж я хотіла )) Я отримала неймовірну красу від дівчаток Юлічки і Танюши ( я обов"язково все сфотографую і покажу вам )) , моя колекція маркерів Хольці поповнилась ще на 10 штук  )) я отримала фантастичну доставку квітів з особистим кур"єром з Києва )))а чого вартий спів Happy Birthday  по телефону з самого ранку ))) я отримала найсолодші вітання від маленького красунчика,і ще раз переконалась що хочу друге малятко)) і величезну купу привітань )) 
Вибачте, що не всім відповіла на смс, я тільки ввечері нормально розібралась з телефоном ))) 
Дякую, вам всім-всім за побажання, за приємні слова і просто за те що ви є ;) 
Позитиву і радості Вам ;) 
Люблю і обнімаю ;) 
Ваша Зірочка ;) 

37 коментарів:

  1. Суперова листівка! Я вже теж, дивлячись на тебе, починаю заочно любити Графіку)) Ще раз з Днем народження! Хай такі суперові дні будуть в твоєму житті частіше!

    ВідповістиВидалити
  2. Оксаночка, сонечко, вітаю тебе з Днем Народження!!! Нехай твої душа та серце завжди будуть наповнені такими щирими почуттями, радістю, щастям, коханням!!!! Творчого тобі натхнення, чим побільше гарних моментів у житті і всього самого найкращого!!!!!!!!!))))

    ВідповістиВидалити
  3. Красотка! с Днем рождения тебя, дорогая, талантливая и такая позитивная девушка! пусть все вокруг тебя будет в гармонии, будь свастлива и любима в своей семье, пусть всречи, с тем, кого любишь и ждешь, будут гораздо чаще, и пусть все получается! вдохновения тебе, обнимаем тебя с Пелагейкой и целуем, надеемся, что когда-нибудь лично!
    ЗЫ. откртыка прелесть, вся твоя донельзя!

    ВідповістиВидалити
  4. Happy Birthday dear Oksanka, Happy Birthday to you!!! - це я продовжую тобі співати :)))
    Як класно, що свято вдалося!!! То просто суперово, коли отримуєш більше, ніж сподіваєшся (в чому б то не було:)!!!!
    Листівочка ну дуже цікава. От вмієш ти сотворити щось таке, що змушує задуматися!
    (я нікому не скажу, але скетч ти вставила трошки не той:)

    ВідповістиВидалити
  5. Оксаночко, з Днем народження! Приєднуюсь до всіх теплих слів, щоб побільше в Твому житті було яскравих і насичених подій, здоров"я всій сім"ї, здійснення всіх задумів і мрій, і нехай пошвидше бузьок принесе вам подарунок!

    ВідповістиВидалити
  6. ОКСАНКО!! вітаю з днем народження!!! :)) Бажаю залишатись завжди щасливою мамою, дружиною, донею, подругою....!!! Хай в зеркалі завжди буде 25!!! а в душі - 18!! :))

    ВідповістиВидалити
  7. Оксачику!!! З Днем Народження!!!
    Нехай твій позитив ніколи не розряджається!!! Ти мега хороша і сіяюча людина!!! Сили тобі бути далі такою, натхнення до творчості і просто чудових щасливих ранків, обідів, вечорів і ночей)))
    Чмооооокі від нас усіх!!!!

    ВідповістиВидалити
  8. Оксаночка, с днем рождения! Ты действительно зирочка наша)) Я все больше и больше влюбляюсь в твои работы) Всего тебе самого лучшего!

    ВідповістиВидалити
  9. Ксюня, лситвка просто фантастична! Дуже неординарна , але водночас заворожуюча! ОЛя правильно підмітила, щось заставляє заставляє сидіти любуватися і роздивлятися її!
    Я, теж не дуже люблю свій день народження, та головне що ти справді його гарно провела, бо ти заслуговуєш на це! Цьом!

    ВідповістиВидалити
  10. Сонечко, приєднуюсь до радісних вітань!! Бажаю багато-багато особливих і приємних несподіванок і сподівань цілий рік!!:) З Днем Народження!!

    ВідповістиВидалити
  11. З днем народження, красунечко) Щастя повні долоні, сонечка, радості, кохання, задоволення від життя! будь завжди здоровенькою, впевненою в собі, щасливою! *обнімаю ніжно)

    ВідповістиВидалити
  12. Я також приєднуюсь до привітань! Бажаю здійснення всіх заповітних мрій!!!!)))))))))Залишайся й надалі таким сонячним промінчиком,біля якого тепло і рідним і друзям...

    ВідповістиВидалити
  13. Неймовірно кльовезна відкритка! З Днем Народження іще разок!;-)

    ВідповістиВидалити
  14. Оксаночка, солнышко, с Днём Рождения!!! Здоровья, любви, благополучия, радости!!! Пусть твоя жизнь всегда будет яркой и наполненной добром!!! Обнимаю! Целую в обе щёчки!

    ВідповістиВидалити
  15. Оксаночка, с прошедшим! Всего тебе того что ты хочешь! Ты действительно все сможешь!
    А открытка - просто нет слов - зацепила!

    ВідповістиВидалити
  16. Листівка оригінальна і дуже гарна!!!! Вітаю!!!

    ВідповістиВидалити
  17. Неймовірна, навіть чарівна листівочка. Це роздруковано, чи це штампи такі? Захоплююся таким поєднанням і кольорами. Дуже і дуже.
    А ще хочу приєднатись до вітань і побажати аби персонально для тебе було у добу доштуковано трохи часу, який би Ти могла присвячувати творчості. Натхнення Тобі і творчого зростання.

    ВідповістиВидалити
  18. Я вчора намагалась прокоментувати минулий пост, але чомусь все полетіло шкереберть :) Ну, головне смска дійшла :) Чудово, що ти вмієш так насолоджуватися простими речами, і цінуєш будь-який момент чи подію. Чудово, що я теж намагаюсь так робити! :) Не менш чудово, що ти любиш день народження, ажде саме в цей день люди можуть без зайвої скромності висловити те, що "накипіло" за рік :) Ось для чого це свято! Ну і листівка - традиційно стильна, чудернацька і дуже мені до вподоби :) УРА!

    ВідповістиВидалити
  19. Вітаю тебе, Оксанко!!!Здоров'ячка тобі і твоїй сім'ї - це найголовніше в житті, якщо твоя сім'я буде здорова, тоді і життя буде прекрасне, і буде бажання творити красу, якою ти нас дивуєш)))Будь завжди такою позитивною, яскравою, сонячною, як ти є!!!!

    ВідповістиВидалити
  20. Оксаночка, з Днем Народження! Нехай кожен наступний день буде не гірший за цей чудовий день народження ))) Листівка дуже цікава ))

    ВідповістиВидалити
  21. Присоединюсь к поздравлениям! Пусть всё будет как хочется и мечтается!

    ВідповістиВидалити
  22. Дорогой ты мой человечек, поздравляю тебя с дем рождения!! всего тебе и по больше в этой жизни, так что бы не обхватить руками! счастья, удачи и везения!!!!!
    Открытка получилась в эдаком легком стимпанке по моему, просто красота неописуемая!!!

    ВідповістиВидалити
  23. Ксюшичек, вітаю-вітаю-вітаю тебе з минулим Днем Народження! Як приємно читати твій щасливий та гармонійний пост ). Бажаю тобі, нехай і надалі все складається краще, ніж планується.
    Ти просто розумничка та дуже позитивна людина. Мені приємно бути знайомою з тобою, хоч тільки і онлайн.

    ВідповістиВидалити
  24. з запізненням, але від щирої душі з Днем народження!!!!! сонечка в душі! радості! здоров"ячка! залишайся завжди такою веселою, життєрадісною та красивою, як ти є!
    чмок-чмок!

    ВідповістиВидалити
  25. Оксаночка!Здоровья,счастья,бесконечных любви и вдохновения!!!!!!!Пусть все мечты сбываются!

    ВідповістиВидалити
  26. Оксанка! С днем рождения! Пусть все мечты сбываются!

    ВідповістиВидалити
  27. Ксюша вітаю з Днем народження!
    Нехай збуваються мрії та потаємні бажання!
    Бажаю тобі нескінченного натхненя!

    ВідповістиВидалити
  28. Happy Happy Birthday!!! Тобі майже все вже побажали, тому я тільки додам - спокою й тепла! Щоб завжди була хвилинка для творчості і для відпочинку! Листівка "впечатляет", метелики суперові! А білка - цяця :-)

    ВідповістиВидалити
  29. Приєднуюсь до всіх гарних і теплих побажань, хай всі мрії і сподівання здійснюються.

    ВідповістиВидалити
  30. Здорово вышло!Так оригинально!Забегайте и ко мне в гости!

    ВідповістиВидалити
  31. Айй-ай!! Пропустила...Еще принимаешь поздравления?)) Оксаночка, спасибо,что ты есть, всегда приятно к тебе забегать, пусть все твои мечты сбываются и появляются новые)) Кто-то выше уже написал -пусть в зеркале всегда будет 25, а в душе -18!! Подпишусь под каждым словом!!Белка -супер, открыточка необычная, на мой взгляд.завораживает!!

    ВідповістиВидалити
  32. Чудова мотивуюча листівочка!
    Хоч і з запізненням, але вітаю з Днем народження! Бажаю завжди бути такою ж натхненною, цікавою та талановитою!

    ВідповістиВидалити
  33. З днем народження! Радості тобі від кожної хвилинки життя!

    ВідповістиВидалити
  34. Прийми будь ласка і мої вітання :)) Хоч і с запізненням, дуже-дуже щіро вітаю тебе :))Ти надзвичайна, справжня Зірочка :)
    Листівка неімовірна, дуже важливі та потрібні слова там :)

    ВідповістиВидалити
  35. Как необычно!!! Открытка - класс!

    День Рождения?? Ооо, тогда ПОЗДРАВЛЯЮ, Оксаночка!!! Пусть всем твоим начинаниям обязательно сопутствовать удача! Пусть будет много веселья, улыбок и здоровья в семье!

    ВідповістиВидалити
  36. Солоденька-дорогенька! Трохи іхз запізненням але із щирим серцем ВІТАЮ!!!! І дуже рада що скоро вживу тебе обійматиму=) Цьом-цьом! ТИ надихаєш! Твори і радій і нехай увсьому тобі допомагає Бог)))

    ВідповістиВидалити
  37. Оксаночка, вітаю з минулим Днем Народження! Краще пізніше ніж ніколи =)))
    Листівочка суперова!!! Така витончена, стильна і просто шикарна!!!

    З.І. А як це я не була твоїм читачем??? Мені здавалося що я читаю тебе досить давно!!! Ти одна з моїх перших читачів! Я це добре пам"ятаю! Не розумію....
    Але я вже все виправила =)))

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...