Сторінки

5 грудня 2011 р.

Боюсь...

Взагалі я рідко в житті боюсь чогось (ну  павуків я не рахую ))) я їх боюсь завжди і часто)...але зараз....сьогодні такий страх всередині....це на мене взагалі не схоже ))) ні я налаштована на те що все буде добре, що просто треба провіритись.....зранку записалась і забула (точніше постаралась забути, загрузивши себе роботою і тегами Тіма ))) ) і посміялись з того всього ))) а от зараз коли передзвонили і уточнили ще раз запис....стало страшно ((((
іду до мамолога....нарешті іду....тому що біль є вже давно, але я кормила довгий час малу, і той час болю не було...не думаю що я б його не відчувала....а зараз перестала і він відновився....а після самообстеження зрозуміла що йти треба обов"язково,тижні два налаштовувалась....та й лікар сказав що потрібно обстежитись
ще до вагітності я відчувала якийсь дискомфорт,ущільнення....тоді так склалось що мама була тут місяць....і вона мене завела до хірурга..а та просто потрогала і сказала , то пухлина.....чесно якби не мама...я б тоді в кабінеті рухнула....направила на рентген...а там якісь проблеми були, раз зробили - прийшла за результатами сказали засвічена плівка, зробили другий раз  - знову якась проблема з плівкою була...на третій раз та дівчина яка давала результати сказала що не панікуйте, там нічого немає....я заспокоїлась...а зараз знову....
ні я не боюсь робити, не боюсь того що буде потім....для мене самим страшним є оті слова почути...що і як...
я не хочу жалості з вашого боку і співчуття, я сильна і в мене є чудова підтримка!!! і все буде добре....то просто якась така хвилинка слабості ))) і я думаю що можу її вилити в своєму віртуальному будиночку ))))
Завтра все буде по-інакшому , буде тег обов"язково ))) та й запис я напевно видалю....просто написала і трошки легше стало )))
а мої чудіки бачу вже готують піаніно ))) будем знову про ялиночку співати ))) запишу вам потім як мала цю пісеньку вивчила )))
вибачайте трохи за такий сумбурний пост....
все буде кльово ))) мушу все виконати що напланувала ))))
вже ввечері завтра повернусь до блогів і почитаю вас ;)
цьомаю і обнімаю )))

43 коментарі:

  1. Ксю не паникую все будет хорошо,у меня у подруги уже 2 раза лечила целые грозди опухолей доброкачественных в обеих грудях и это в ее 23- 24, это просто гормональный сбой,даже кое какие продукты типа шоколада могут такое спровоцировать.
    Целую обнимаю :)

    ВідповістиВидалити
  2. Сонечко,не переживай все буде добре!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Оксана, конечно все будет клево! :) :-*

    ВідповістиВидалити
  4. Все буде просто супер!!! По іншому не може!!! Думками буду з тобою!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Аж слёзы на глаза... От всего сердца желаю - здоровья тебе, счастья и пусть это будут всего лишь подозрения!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Всё будет клёво! Не переживай!

    ВідповістиВидалити
  7. І я знаю, що все буде добре, і буду тримати за тебе кулачки. Тримайся!

    ВідповістиВидалити
  8. Оксана, ты знаешь у меня мама когда с нами с четырьмя детьми в 90-е годы осталась, так вот ее тоже к мамологу как-то отправили. никогда не забуду как она ехала в этот день к нему, и как мы ее ждали) хотя и не знали, мне мама потом уже взрослой рассказала. А нам знаешь страшно очень было! Но Бог миловал! Ты держись - ВСЕ БУДЕТ ХОРОШО СЛЫШИШЬ!!!!! А ЗАВТРА НАПИШИ ОБЯЗАТЕЛЬНО!

    ВідповістиВидалити
  9. І я впевнена, що все буде добре! такі хвиилина, потрібно скинути тягар, дуже добре, що маєш підтримку!
    То природній страх, я теж останній час живу в передчутті чогось!
    Бажаю тобі здоров"ячка! Все буде добре!!!

    ВідповістиВидалити
  10. Оксанка, поверь, сейчас главное провести диагностику и выяснить что же происходит в действительности, с этим нельзя тянуть, не исключено, что эта боль появилась на фоне паники, спровоцированная страхом перед неизвестностью. Я думаю, что очень важно не бояться, а позитивно себя настроить, береги себя и думай только о хорошем!

    ВідповістиВидалити
  11. Звісно, що все вирішиться благополучно , а інакше і не може бути !!!Хай щастить!!!

    ВідповістиВидалити
  12. Оксаночка, все обов"язково буде добре!!! ми всі з тобою!! очікування завжди найгірше, але з підтримкою рідних і нас всіх нехай воно пройде непомітно! буду тримати за тебе кулачки ;)

    ВідповістиВидалити
  13. Оксанчик, золотко!!! твої хвилювання - це нормально. кожен хвилюється за своє здоровячко, і любить "накручувати" себе...
    але скоро буде завтра і все проясниться , і буде добре!!! :)
    тримайся!! гарно вам поспівати за піанінком! :)

    ВідповістиВидалити
  14. Оксаночка,Зіронька!!!!я очень тебя сейчас понимаю, я тоже недавно перенесла операцию, но я поставила для себя цель, не переживать и не бояться!!!!! со мною были мои друзья, которые молились Богу за благополучный исход операции.
    Я хочу тебе сказать, что буду за тебя молиться сегодня и столько сколько понадобится, пока ты не скажешь- все в порядке!!!!! будь умницей!!!!
    Господь будет тебя охранять!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  15. Оксанка!!! Выше нос!!! Не унывай!
    Визуализируй хорошее. Например, как вместе с правнуками открытки на Новый год будете делать)))

    ВідповістиВидалити
  16. сонечко. Як би не було, життя - то головне! І все буде гаразд, я знаю. Я 8 років жила з... проблемами .. дуже непростими. І лікувалася увесь той час. Сказали безнадійно. Як диво, знайшлася Алька. І... (ттт) наче все норм. Поки що.
    Але зараз я знаю, що готова до всього. Вже готова. Морально. І житиму повноцінно і радітиму кожній хвилині. І впевнена, що все переборю і буду здорова! А обстежуватись треба. Невідомість - то найгірше. Коли кажуть - де ви раніше були? вже нічого не зміниш. Але навіть після такого є життя. Я вже точно знаю.
    ВСЕ буде добре!

    ВідповістиВидалити
  17. завтра зустрінемось. почитайте казку і в люлю. попробуй не накручувати себе...

    ВідповістиВидалити
  18. ану не розкисати ;) все мусить буде добре! дійсно - невідомість то найгірше, тримайся!

    ВідповістиВидалити
  19. Оксаночка, Бог посилає нам стільки і таких випробувань, з якими ми в силі справитися! Віра рятує, особливо, коли є заради кого триматися і йти уперед!!! Успіхів!!!

    ВідповістиВидалити
  20. Видишь, какая поддержка у тебя! Сил тебе и веры в лучшее! Мы с тобой!

    ВідповістиВидалити
  21. все обов"язково буде добре! І все що нас не вбиває, робить нас сильнішими - і неприємні очікування також! Завтра буду подумки з тобою!

    ВідповістиВидалити
  22. Оксанчик,тримайся!Вірити завжди потрібно в краще-хто як не ти це має знати)Найгірше нічого не робити і не знати....і потім коли кажуть,що запізно....Ти обстежишся і подивишся проблемі "в лице"!Вірю,що все буде добре!В тебе он яка підтримка.Міцно-міцно обіймаю.І тримаю кулачки за тебе!
    а коли ти завтра на обстеження?в параскевії?вони такі ввічливі-передзвонюють)))нам також вчора передзвонювали-приємно....сервіс)))

    ВідповістиВидалити
  23. Как я тебя понимаю. Два года назад после УЗД мне сказали опухоль злокачественная. Направили в областной онко-центр на пункцию. Я туда приехала и меня мамолог опять отправила на УЗД. И о чудо! Там сказали нет опухоли! Просто там какая-то другая болячка, но не такая страшная. Анализы это подтвердили.
    Да и этот диагноз не страшен, на ранних стадиях вообще излечим!
    Ксюша, я знаю как ты переживаешь, я это все прожила. Я с тем диагнозом жила неделю, а прошло как пол года и в тумане. И то же была поддержка и мне казалось, что я сильная, я даже смеялась, но ни кто не поймет тебя лучше чем тот кто это прожил.
    Ты надейся на лучшее и молись.
    Очень хочу, что б у тебя все было хорошо!

    ВідповістиВидалити
  24. все буде добре! щиро тобі того бажаю

    ВідповістиВидалити
  25. Ти молодець, що йдеш. Тут усіх заохочують!
    Я один блог читаю, то там жінка власне довідалася, що має рак, але довідалася вчасно й вилікувалася. І зараз закликає всіх вчасно ходити на обстеження, бо саме це врятувало її життя!

    ВідповістиВидалити
  26. просто подожди, потом всё станет на свои места.

    ВідповістиВидалити
  27. Оксаночко, в Біблії 365 разів написано "Не бійся!" (я собі перед пологами, навіть, деякі місця вивчила напам'ять), все буде добре! Молись до Бога, Він допоможе!

    ВідповістиВидалити
  28. Оксаночко, то дуже добре, що ти нам все розказала! Ото ми всі похвилюємося за тебе, щоб тобі менше хвилювання залишилося! А взагалі боятися за своє здоров"я - то нормально, тільки безумці безстрашні, просто є сили, які допомагають нам побороти той страх. Ти молодчинка, що відважилася обстежитися - просто щоби бути спокійною. Чекаємо хороших новин від тебе завтра! З Богом!

    ВідповістиВидалити
  29. Оксаночка, я с тобой!!!!!!! :) Всё будет хорошо!!!! :)

    ВідповістиВидалити
  30. Оксаночка, все буде добре!!!! Як вже писали дівчата вище, хвилювання- це нормально в такій ситуації, хоч перебороти його в ці миті нереально. Я навіть як йду просто в поліклініку слухатись і то мандраж якийсь завжди є.
    Хай тобі щастить завтра. Я обов"язково за тебе помолюсь, бо усе тільки в Божих руках!!!!

    ВідповістиВидалити
  31. ми з тобою! а щоб стало краще на душі обійми своє янголятко міцно-міцно! пригорни до себе і знай, що все буде добре!
    мусить бути добре! бо ти маєш заради кого бути здоровою, адже саме своїй дитині ти потрібна найбільше! от і будь здоровою! заради донечки! заради нас! просто повір в те, що ти здорова!

    ВідповістиВидалити
  32. Бажаю тобі усього найкращого. Хвіст пістолетом ))))

    ВідповістиВидалити
  33. Группа поддержки просто обалденная! И я в ней! Держим кулачки за тебя, всё будет Ок!)))

    ВідповістиВидалити
  34. Знаю, що подібні обстеження завжди наводять страх, нехай хвилинний чи секундний, але страх - це нормально, бажаю тобі здоров"ячка міцного, тримайся, все буде добре, головне що в тебе сильнезна підтримка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  35. Держу кулачки! Все будет хорошо! Ксюша, ты обязательно отпишись, видишь как мы все переживаем!

    ВідповістиВидалити
  36. Молодець, обстежитись треба обов"язково. Невідомість значно гірша за знання реального стану. Я раз на рік здаю один аналіз, який дуже важливий і позитивний результат може перевернути все життя. А імовірність, що він таким буде велика. І кожного разу під кабінетом підкошуються ноги. Але краще вчасно вияснити ситуацію і бути спокійною, або навпаки приймати міри, ніж жити в невідомості. Подумки з тобою. Все буде як найкраще!

    ВідповістиВидалити
  37. Все буде добре! Триматиму кулачки) А ти, навіть не думай про погане)

    ВідповістиВидалити
  38. Так, краще обстежитися зараз, аніж потім себе корити за те, чого не зробила. І, звичайно, треба вірити в те, що все буде добре, а інакше і бути не може!!!!! Ми з тобою!!!!))

    ВідповістиВидалити
  39. Я рада, що невідомість вже позаду. Хотіла якось підтримати, але погубила всі слова... тож просто подумки була з тобою:)

    ВідповістиВидалити
  40. Добре, що я прочитала в наступних постах, що вже все добре, бо в мене в таких випадках починається паніка. А лікарів завжди треба проходити :)

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...