Сторінки

28 грудня 2011 р.

Про все потрошки і подарунки ))

Сьогодні буде дуже багато слів ))) вибачайте )))
В мене сьогодні був незвичний ранок ))) Почалось ще вчора з того, що попросила чоловіка записати тут недалеко біля нас в перукарню9 і ще декілька разів повторила в яку саме) )) він їде з роботи і дзвонить мені: "Давай збирайся, бо я тебе записав на ВЖЕ ))) там нікого немає і тебе чекають " ))) я бігом вдягаюсь, він приходить і я лечу.....ще дорогою думаю, як нікого немає...зараз ж всі готуються до НР )) залітаю туди ))) а там все занято )) за мене навіть ніхто не чув ))) передзвонюю до чоловіка, а він каже, та я тебе не в ту записав, а тут під будинком )) А там перукарня таких радянських часів )) не дивно що там нікого не було )))
Одним словом я сьогодні зранку ходила на 9 ))) для мене це рано, бо зазвичай з малою раніше 10 не виходимо ))) і так кльово було )) іду сама, всі спішать на роботу....а я згадую як колись спішила...в 9 вже були в офісі (а це на другому кінці міста і добирались туди годину) , а потім цілий день на ногах...додому приїжджали на раніше 20-21....добре що працювали з чоловіком(а тоді ще хлопцем, разом) то хоч зранку і після обіду бачились ))) ех...файно було ))) але з Настунею набагато файніше!!!
  і перукарша чудова ))) гарно підстригла , я задоволена ))) хоча для мене взагалі тяжко підібрати перукаря (((  мала одну, це справді золото було!! і ходила я до неї 7 років, і завжди виходила в захваті від неї ))) і завжди щось цікаве вона радила....а потім підвела ((( за тиждень до весілля відмовилась робити зачіску (( хоч була попереджена ще за три місяці....а все тому що весілля було на день незалежності, а вона не подумала ((( не хотіла навіть за подвійну плату ((( це для мене був шок. якраз прийшла на корегуючу стрижку і пробну зачіску...а тут такий облом ((( з горя попросила таки підстригти, але дуже коротко ))) щоб в разі чогось не сильно мучитись з зачіскою....та теж в шоці )) але підстригла ((( я вийшла перший раз за стільки років розчарованою....ні не зачіскою...а цим відношенням ((( виплакалась, а подруга помогла знайти дівчинку, яка незважаючи на довжину , зробила все чудово і навіть умудрилась причепити мені живі ромашки і фату так щоб до кінця весілля все трималось ))
  До своєї перукарші Мар"яни я більше не ходила ((( просто не змогла ((( неприємно було (((
так що тепер я ще в пошуках "своєї єдиної" ))) і наразі ця дівчинка мені сподобалась )))
Фух...розписалась ))) аж самій незвично )))
Іду збиратись на новорічне свято для діток )) сьогодні ідем з Настусею ))) і наскільки я зрозуміла в костюмі буде тільки вона і можливо я )))) але так напевно і цікавіше ))) потім покажу вам ;)

а ще вчора отримала чудові листівочки від дівчат ))) з чудовими і казковими побажаннями )))
ДЯКУЮ ВАМ МОЇ НАЙДОРОЖЧІ!!!!!

від Наташулі - inotava
романтичний і ніжний Новий рік )) 

від Аліночки - Ladybird
ця листівочка мені нагадує дитинство )) 
і ті казки які розказувала мама )

а сьогодні зранку зустріла поштарку і та вручила мені конвертик від Танюши - tubloko
листівочка про такий сніговий Новий рік і дива які відбуваються в ці дні ))

Тепер вже точно все ))) Пішли збиратись ))
Чудового вам дня!!!! і настрою новорічного!!!
Люблю і обнімаю ;)
Ваша Зірочка ;) 

14 коментарів:

  1. Ой, мене це процедура завтра чекає) І я дуже переживаю, бо у моєї перукарші, до якої я ходжу уже 4 роки, обоє дітей захворіли на Кір)))) Тому, сама розумієш.... їй не до того, та й мені лячно) Бо ми не встигли привитися від корі)
    Але, маю надію, що новий майстер-спеціаліст і можливо щось нове і гарне придумає для моїх кучерів))))

    ВідповістиВидалити
  2. думаю, ти ще обов'язково знайдеш свою "єдину", не переживай, такі луди і не вартують сліз (хоча я тебе розумію, перед весіллям, певно, вся на нервах була, так же хочеться бути най-най-най)! я от таким зовсім не страждаю, часто міняю перукарок, і нічого. правда, стрижка в мене звичайна, без викрутасів, таке всі вміють))) а на Новий раі сама себе причешу, тай все, і без розчарувань)))
    листівки класненькі ти отримала! а моя цукерочка ще до тебе не дійшла?
    вітаю з наступаючими сватами і бажаю весело провести старого і зустріти нового!!!

    ВідповістиВидалити
  3. ну,може то якраз ВОНА)))Якщо так-то вітаю!Це так важливо знайти "свою"перукарку)))
    Я також довший час була ходила до однієї.Потім будучи вагітною Кірілом,пішла від неї,бо вона звикнувши певне,що від неї нікуди не дінусь,хамила мені та робила що заманеться,не слухаючи моїх побажань((((Я знайшла свою теперішню)))Ти ж її бачила)))Вона мені власне зараз і є "моя")))
    Гарно вам посвяткувати сьогодні.Ви будете самі-самі)))я впевнена)))

    ВідповістиВидалити
  4. А я кожного разу стрижусь в когось іншого - завжди всім розказую одне і те саме - як мене постригти. І кожен раз виходить інший результат ))))
    Вітаю з класними подаруночками! І гарного вам свята!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Прикольно так читати про твоє житття. Я теж колись ходила до однієї, а тепер-ні. Правда, ще і своєї якоїсь такої зачіски не знайшла. ;)
    Гарні листівки, а побажанням-усім збутися!
    Гарних святкувань!

    ВідповістиВидалити
  6. твой рассказ об утре ещё раз доказывает, что всё, что ни делается... ;)

    ВідповістиВидалити
  7. Хах чоловік знав куди зайти))) він певно інтуїтивно відчував, що з тебе там зроблять красуню. Молодець який))) А я от все ніяк не підберу ту єдину і довговічну... нещодавно знов змінила майстра... подивимось, що вона мені порадить) Вітаю з такою кількістю подаруночків і приємного проведення часу на святі!))))

    ВідповістиВидалити
  8. Прикольно. В мене була схожа історія в день весілля, коли з "моєю" перукаркою було все домовлено наперед, розпис був на 9-15!!! ранку, тому до мене вона мала прийти на кілька годин раніше. І от машини прикрашені, гості збираються, ось-ось приїже молодий за мною, а перукарки... нема. І телефон не відповідає. Наречена (я) почала хлюпати носом, розмазуючи макіяж, дружка як могла, почала чіпляти фату - а волосся було зовсім коротеньке, ну стрижка коротка - попробуй причепи - хіба що цвяшком прибити :)) От ми забиваємо останній цвяшок, згадуючи її незлим тихим словом, і тут вона з"являється! Така запузша, каже - ой вибачте, я проспала... Це була картина Рєпіна. Нам вже треба виїжжати, а вона давай щось там переправляти, лакувати, начесувати мені на ходу - якось приліпили ту фату і поїхали. Поітм я три дні вимивала відро лаку з волосся і матюкалась. Навіть не знаю, чи розрахувався з нею хтось :)) Після того ніколи не зустрічались. Отаке буває. А зараз я прилипла до нової "своєї" - правда, це продовжуєтсья вже кілька років, думаю, поки все гаразд, і будемо дружити довго... Молода дівчинка, мені найбільше подобається те, що вона завжди сама знає, що мені треба, і як буде гарно - бо я сама рідко можу розказати, що конкретно я хочу, яку стрижку - просто прихожу, сідаю - і - дрімаю в кріслі... А тоді відкрила очі - оу, як гарно! Це дуже приємно. Хай щастить всім майстрам своєї справи, а ми їх за це цінуватимемо.

    ВідповістиВидалити
  9. Оксанко, і справді, все що робиться - на краще ))) чоловік як відчував, куди тебе записувати )) я у Львові мала "свого" перукаря, завжди приходила і знала, що все буде гарно і так як хочу, а після переїзду так і не знайшла нікого, так щоб надовго...

    ВідповістиВидалити
  10. Дуже гарні подаруночки!!!
    А я зі своїм токсикозом нічого цього року не встигаю... Маю надію, що наступного надолужу. )))

    А з перукарями, то складно... У мене теж різні пригоди були. А на весілля то мала зачіску, яка мені геть не подобалася (й зовсім була не схожа на пробну), але всі казали, що гарно й далі кажуть, коли знимки переглядають... Таке воно буває різне. )))) Вірю, що ти ще знаєш "свого перукаря", я тут теж шукаю...

    ВідповістиВидалити
  11. А я ніколи не мала своєї перукарші, завжди йду навмання :) І ще толком ніхто мені не догодив :(((
    А на весілля мені робила моя перша дружка вона ж і найкраща подруга і кума :))) Пробну зачіску разів 5 робили, поки мені вгодила :)))) доречі і маріяж теж вона робила. Шкода що в тебе так вийшло.. підвела в такИй момент.. Ото коза!
    Цікаво би було подивитись, як ці ромашки виглядали у тебе на голівці ;)

    ВідповістиВидалити
  12. Интересная история. Главное, что все закончилось хорошо. У меня особых поисков мастера не было, так как с детства носила косу. И только пару лет назад подстриглась (результат понравился, так что к этому же мастеру и хожу периодически). А когда на свадьбу надо было прическу делать, обошла все близлежащие парикмахерские. И никто не брался, говорили, слишком длинные волосы. И только одна молоденькая девушка посадила меня в кресло, расплела косу, подержала волосы и сказала, что все сделает. Спросила , когда свадьба и сказала в тот день прийти с утра со шпильками. И все, без всяких пробных вариантов, без каких-то советов с моей стороны, она все сделала наилучшим образом!!! Я была очень довольна! К сожалению, тогда не сообразила взять ее номер, а когда снова понадобилось сделать прическу, оказалось, что она уже не работала:(

    ВідповістиВидалити
  13. Приколіст твій Саш)))
    Оксанко, цей Дід Мороз з санчатами, повними ведмедиків, не міг завітати до когось іншого! ;)

    ВідповістиВидалити
  14. Ура! Моя долетіла до тебе вчасно!

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...