Сторінки

15 грудня 2011 р.

Треба ваша порада ;)

Дівчатка, потрібна Ваша допомога, порада ))) Ситуація така ))) Маю проблему з волоссям...ні ні ще не випадає....але дуже сухе , причому тільки ззаду (( можливо це через те що коли мию голову , то нахиляюсь і струмінь води завжди припадає на цю ділянку ))) Сухе жахливо ((( інколи буває що аж заплутується в комок ((( підстригати наразі не хочу...так як хочу відростити ))) Хочу попробувати врятувати ))) Сьогодні спробувала шампунь для сухого волосся....прислала мама від Гаріньєр....три рази мила ним голову, тому що було відчуття не промитого і брудного волосся ( я на цьому маю пунктик ((( )) в результаті змила все іншим шампунем і знову все сухо (((( бальзами помагають дуже слабо ((((
Може хтось з Вас має якусь провірену маску для волосся, можна з народних рецептів ( тільки не з цибулею ))) я її потім тиждень вимити не могла )))
Одним словом, надіюсь на Вашу допомогу )))) Бо хочу довгу косу ))))
Біжу на заняття і буду чекати на Ваші поради ))
Люблю і обнімаю ))

19 коментарів:

  1. Ось в мене така ж проблема.Тільки в мне ще й лізуть добряче..вже і дорогі шампуні й бальзами брала, все кіту під хвіст..Може то вітамінів яких не вистачає?

    ВідповістиВидалити
  2. Ти знаєш, я завжди користувалася різними масками, бальзамами і крім того, що волосся швидко жирніло і випадало, ефекту ніякого. А от коли завагітніла, то вирішила полоскати волосся підкисленою оцтом водою. Воно стало легше розчісуватись, блискуче. Може й тобі допоможе. Буду рада!

    ВідповістиВидалити
  3. Маю тонке і сухе на кінцях волосся + блондоване. Перейшла на шампуні Пол Мітчел. Вони мені подобаються тим, що навіть маски не потрібно. Брала авапую і суперскінні. Авапуя подобається найбільше. В ПМ є ще серія реконструкція.
    не сприйміть за рекламу.
    голову майже завжди сидячи у ванній\душі, а нахиляючись над ванною - рідко

    ВідповістиВидалити
  4. Оксанко, у мене теж волосся досить сухе. А ти ще й біленька (я коли фарбою вибілювала, було ще сухіше). Не знаю, чи ти схочеш на трохи поміняти колір, але фарбування хорошою дорогою фарбою темного натурального кольору зміцнює волосся. Сама зараз користуюся маскою, яку свекор привіз з Червоного моря, тому не знаю, де таку можна в нас взяти (По трошки вроді помагає). Щодо шампуню, теж ніяк не підберу собі добрий - і я не люблю жахливо відчуття невимитого волосся після миття :) А після маски з цибулі 3 місяці не могла відмитися (як тільки волосся намокало -починало жахливо смердіти цибулею :))))) Особливо було весело гуляти в дощ з моїм тепер вже чоловіком, а тоді ще хлопцем :)))
    Багато-хто каже, що помагає реп"яхова олія, я колись ще купила олійку від Ейвон для сухих кінчиків - непогано помагає, якщо постійно мазати після миття.

    ВідповістиВидалити
  5. В дитинстві, коли ще не були таких бальзамів, мама завжди ополіскувала мені волосся водою з оцтом! Розчин оцту, на скільки я розумію, змиває залишки шампуню і бальзаму, після цього добре розчісується волосся, це точно. Ще дуже корисно мити волосся жовтками. А ще краще робити маску з жовтків, реп'якової чи оливкової олії та трішки хорошого коньяку, ще можна трішки перцю та соку лимону. Як каже моя перукарка, перець покращує ріст, а коньяк відкриває пори та покращує прикот крові до коріння. Не знаю, на скільки це сплине на сухість, та на загальний стан дає непоганий результат. таких рецептів є багато на просторах інтернету.

    ВідповістиВидалити
  6. Оксанчик)) Мне тебя к сожалению не понять, т.к. у меня все наоборот - очень жирные волосы( у корней и жутко сухие кончики. Пробовала много разных шампуней, масок и прочей хрени)
    Остановилась пока на шампуньке и бальзамчике Dessage. Чес, очень хорошее качество) У них есть средства и для сухих волос тоже - можешь попробовать))

    ВідповістиВидалити
  7. у племіннички були проблеми з волоссям. Сухе, а місцями жирне, інді й лупа могла закрастися( Купували в аптеці Аллотон, дуже задоволені. Волосся стало менше випадати, помітно зміцніло, стало живим та блискучим. Користувались кілька місяців. Зараз мала заламінувала волосся, бо дуже не хотіла, щоб пушилося) а випрямляла до того майже щодень прасочкою, то сіктися почало. Аллотоном же й рятували)
    А взагалі спробуй додатково комплекс вітамінів (я зазвичай беру для вагітних)) дуже гарно відновлює і волосся, і нігтики.
    Загалом стан волосся - це внутрішні проблеми організму, тому краще за все, звичайно, звернутись до лікаря. А то ми тут хором нарадимо))))

    ВідповістиВидалити
  8. Привіт. Чула, є шампунь, маска від "Iren Bukur" - там взагалі є мк-відео по відновленню волосся на їхньому сайті... подивись. Є представництво у Львові (я просто недавно в Рівному їх надибала і прикупила на подаруночок собі одну штуку, ще не пробувала, але дуже хвалять). Натуральна основа, термін зберігання невеликий і т.д. Це не реклама, просто "за що купила, за те і продаю" :))

    ВідповістиВидалити
  9. Мені від сухості волосся дуже допомагає спрей від Brelilю Продавався колись в Космо) Є двох видів, двохфазовий і одинарний! Він на основі олії, після миття голови я нанносила і він моментально впитувався) Мені не давав жирності. бо інколи, якщо не підходить, то може давати моментальну жирність! А мені супер!!!

    ВідповістиВидалити
  10. И я вставлю 5 копеек:)
    Муж сейчас занимается проф косметикой для салонов красоты, я немного в курсе и пробовала разные шампуни. У меня волосы кучерявые, это отдельная тема, но мне понравились шампуни Экослайн и Эстель, там есть для разных типов волос. А в Экослайне хорошие восстанавливающие маски, а запах мммм и помогают хорошо.
    А вообще, цена на шампуни профсерии и те, что в обычном магазине отличаются незначительно, а эффект ОГОГО!!! и расход меньше, так как пенится лучше!
    Надеюсь мой совет в тему:)

    ВідповістиВидалити
  11. є суперові маски від ролланд. то італійська фармацевтична компанія. дуже кльові і не обтяжують волосся. я мала живильну, зараз взяла зволожуючу. волосся блискуче і стало менше випадати. я ще годую, то в мене воно жмутами лізло. зараз я дуже задоволена

    ВідповістиВидалити
  12. я немного спец в этой теме-сухие волосы не очень хорошо и для здоровья,от этого будет болеть голова и волосы будут плохо расти,т.к.корням волос для роста нужен жир,и сухая кожа дает непрятные чувства ..на Востоке для этих целей существуют масла(там много солнца),лучше всего кокосовое(его много в аптеках)и без всяких аром.добавок и смазывать именно кожу и массажировать ,сдвигая немного кожу-это очень известные процедуры,которыми и у нас многие спец.врачи пользуются..можно наносить на большее время,а можно и за 5-15 мин до мытья,масло смывается хорошо шампунью..
    а шампуни они почти все одинаковые,но лучше покупать на основе кокамида-я всегда читаю состав-это из кокосового масла,там разные кокамидовые составляющие могут быть -они более мягкие,причем цена и марка ни о чем не говорит(проверено)
    раньше у нас пользовались репейным маслом,но я его не советую-много вредных добавок..для головы лучше всего чистое кокосовое
    я уже давно пользуюсь-это еще и очень важно для здоровья(по Аюрведе)
    волосы у меня крашенные черные(краску покупаю индийскую на основе хны)и очень длинные(ниже пояса)

    ВідповістиВидалити
  13. Подивись, може щось натуральне вибереш тут, просто випадково натрапила)
    http://milniepuziri.blogspot.com/2011/12/blog-post_14.html

    ВідповістиВидалити
  14. Якщо нема тих осовливих масел, аля кокосове, то можна використати звичайну маску - яєчний жовток, сік цитрини і реп’яхова олія. Зробити маску і потім гарно виполоскати. Взагалі-то я дивуюсь, чому страх що волосся буде брудне після того як помили? Я коли користуюсь відживкою для волосся, то відчуття, якогось м’якого і тлустого волосся. Але коли висихає голова, то все в порядку.

    Однозначно, що проблеми від харчування і зміни сезону. Попробуй додати в раціон олію, можна попити риб’ячий жир, і цитрусові, але не мандаринки.

    ВідповістиВидалити
  15. Це може здаватись дивним але читала що таким шампунем користуються всі голівудські зірки. Багато знайомих користувалось і дуже добрі відзиви. Це кінський шампунь його можна купити у ветаптеці.Кажуть що після нього волосся як з реклами.

    ВідповістиВидалити
  16. Оксана, дуже люблю маску с мигдалевою олією. Особоливо дообре її робити в сауні чи в бані, нанести щиро олію на волосся, замотати рушником і так паритися. Якщо вдома, нанести, зверху пов'язати целофаном. Ефект вражаючий. Волосся блищить, збільшується його об'єм, і також дуже корисно для коренів і самого волосу.

    ВідповістиВидалити
  17. Оксанка, сухі кінці чи сухе волосся загалом проблемка фарбованого або мілірованого волосся, я користуюсь для кінців бомбезна олійка Vitality"s intensive і суперський спрей також Vitality"s intensive серія аква така біла баночка з фіолетовим, а масочка Numero з витяжки вівса на цю маску присадила майже всю родину))) я цими засобами дууууже задовона, купити їх можна в принципі майже в кожному салоні, якщо щось цікавить конкретніше пиши, надіюсь що допомогла)))

    ВідповістиВидалити
  18. дівчаточка, ДЯКУЮ ВАМ!!!!!
    з вами я точно лисою не стану ))))
    ВІтаміни - я щойно закінчила курс)))правда ще до вагітності пила такі спеціальні для зміцнення нігтів і росту волосся...помогло....але я не пам"ятаю які то саме ))) треба було ще й для пам"яті пити ))))

    записала собі тільки що всі назви і поради )) буду пробувати, а вам скажу результат ))

    Марія, якщо спочатку трохи масне а потім проходить це ок ))) але якщо мию три рази, воно масне і висихає і знову масне ніби і не мила(точніе ще гірше ніж до миття) то це для мене міні-трагедія ))) я з таким волоссям навіть з дому не вийду ))) почуваю себе тоді не комфортно ((

    Так волосся в мене блондоване, вже думала перейти на темніше....але я фарбуюсь з 16 років і завжди була біла, така без жовтизни...після того як завагітніла мене фарба не брала ((( я фарбувалась в рудий колір....але то не моє ((( я відчуваю себе як в іншій шкірі ((( тому зараз пступово виходжу з цього кольору ))) набираю "своєї" білизни )))

    стільки собі нових фірм відкрила ))) буду шукати )))
    ДЯКУЮ !!! Люблю і обнімаю вас ;)

    ВідповістиВидалити
  19. Оксанка,я також маю зараз проблеми з волоссям,нє,скорше з шкірою голови..Але,у мене причина в лоурусульфаті,що входить в склад усіх шампунів.Я зараз пройшла курс лікування Аллотоном.Не помогла,бо потрібно усунути ті шампуні.Тож я купую тепер в магазині з екотоварами (біля Лялькового)шампунь без цього шкідливого складника.І раз на тиждень Нізоралом лікувальним мию.
    Але,то проблеми,здається,що тебе не стосуються))))
    То я так,для коллекції порад тобі;)

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...