Сторінки

5 серпня 2011 р.

Будую будинок ))

Я ще є ))) чемодани майже спаковані, залишилось ще подарунки докупити, підстригтись, ще раз перевірити чи все взяли, завести Хольца до куми ...одним словом ще трошки справ є ))) але старалась по максимуму розгрузити наступний тиждень, так як чекаю приїзду двох кльовезних дівчат ;) так що готова )))
а поки зробила три відкриточки для запрошеного дизайнерства )) але поки не показую, бо не можна )))
і трошки вдарилась в вишивку, так як перед поїздкою мандраж, а вишика трошечки допомагає заспокоїтись а вирішила збудувати будиночок ))) вже давно хотіла його вишити, а після того як Женічка мені подарувала вишивку з цього комплектику, я точно вирішила що зараз і вишию )))
відклала своє місто на чорній канві ( трохи тяжко мені дається, бо вишиваю переважно ввечері, точніше вночі....а з моїм зором все зле видно ((( але буде краса ))))
а це вишила за дві ночі ))) залишилось ще деревце і прикраси біля будиночку і потім сам будиночок "утеплити" бекстічем ))) думаю до кінця цього тижня дороблю )))


і схемка ))

22 коментарі:

  1. классный домик!как называется набор

    ВідповістиВидалити
  2. Чудовий домік! Так бистро вишивається тобі)

    ВідповістиВидалити
  3. Светочка, спасибо )) а это у меня в скачаных журналах по вышивке был такой комплектик)) если надо я схемку добавлю )))

    Свытланка, дякую ))) видно просто дуже швидко хочу вишити і після чорної канви легше )))

    ВідповістиВидалити
  4. класні ці будиночки. теж їх маю в планах. тільки б то розгребтися з тим, що вже почала

    ВідповістиВидалити
  5. Ксю! Супер! Ти така молодець, що взялась за неї )).. а у мене діло стало - вдома не можу вишивати, а на роботі такий завал, що я вишивку навіть з собою не беру (( Звичайно, там вже більше ніж в останньому поcті, але сфоткати все одно не можу..
    Світланка, я вже викладала Оксанкину схемку можеш тут взяти http://4.bp.blogspot.com/-dB3Gh9tg8wE/Tf4SU4T8gzI/AAAAAAAAARY/3JCecR8wUTQ/s1600/18.jpg

    ВідповістиВидалити
  6. чемоданний настрій - це так класно!!!!
    будиночок милий!!!

    ВідповістиВидалити
  7. ой, який класнючий!) хай вдасться все задумане;)

    ВідповістиВидалити
  8. Jann`ьka ,огромное спасибо за схемку!
    картинка-мечта

    ВідповістиВидалити
  9. Ксюнь,не поверишь)))У меня такой домик лежит начатым.....уже больше года))))))))С тех пор,как я познакомилась со скрапом-все остальные виды рукоделия забросила((((
    А ты умачка,все успеваешь! И мамочка и женушка и мастерица!!!!!

    ВідповістиВидалити
  10. Сонечко, бажаю вам нічого не забути, все встигнути і класно відпочити!!!!!
    Привіт Настусі!
    Вишивка гарна, потім ще оформити і буде краса!
    Я перед поїздкою теж попросила чоловіка оформити три вишивки (в мене сестра вишиває) приніс він з багетної майстерні їх, і я сиділа пів години плакала... Віддавав він їх десь поблизу Політеха, точно не знаю де, так от, там таке мені наробили... - вишивку приклеїли на якійсь пінопласт тонкий, потім варварським методом закріпили до рамки і краї заклеїли малярним скотчем... просто жах!
    Я потім сама все переробляла, але ніби змогла виправити ситуацію - везла в Одесу для улюбленої тітонькі)) Тепер думаю тільки замовляти рамки і скло - решта сама зроблю не гірше, а може і краще))

    ВідповістиВидалити
  11. Замечательный домик,хочется увидеть конечный результат,думаю будет потрясающе :)

    ВідповістиВидалити
  12. Ксюшик, красивый домик для счастливого семейства!!!Столько всего успела: и открыточки, и вышивка,и чемоданы, и навести красоту...От такого не только мандраж, а и постоянная головная боль начаться может!
    Будем ждать, когда посадишь деревья рядом с домом)))

    ВідповістиВидалити
  13. супер будиночок!!!в мене він теж давно в планах)))я от тільки не розумію,то рідні кольори до початкової схеми,чи то хтось підбирав сам?Чи може фото не передає,бо я десь зустрічала його вишитим на просторах інтернету,то він був яскравішим.
    А так,скажу тобі-темпи в тебе шалені!!!Я зараз нічого вишивати не встигаю(((

    ВідповістиВидалити
  14. Дякую ))))
    Викуль ,давай догоняй!!! ;)

    Наташуль, і тобі від Настусі привіт ;) а я всі вишивки ношу на Дорошенка, там дуже чудовий дядько все оформляє, і ще ні разу нічого не спортив ( ТТТ ) так що як треба буде то точку здам ;)

    Танюшечка, и я надеюсь на хороший результат )))

    Настёночка, спасибки!!!! а у меня всегда так, перед чем-то важным, как пропеллер включается ))) ну и ночью меньше сплю )))

    Нусічка, то все рідні кольори, я зараз викладу в пості схемку, вживу дійсно яскравіші ))) то я просто не хотіла фото редагувати ))) а ти чого не встигаєш? скрапиш? ;)

    ВідповістиВидалити
  15. та я шось не встигаю всьо робити))))мама одиначка це трохи важко))))ще й з моїм Твійком)))інколи просто нема настрою щось творити,просто хочеться валятися)))наступного тижня наздожену,нас чекають рідні села)))

    ВідповістиВидалити
  16. Привіт!!!!!!!!!!!!Я зайшла в нет якимсь дивом!!!!!Кльоовий будиночок!Одна дівчина що приїде-я вроді знаю хто....хммм....а хто друга????Привіт тій дівчині;)Нанічку цьомай від нас)))В цукерку зараз стану в чергу,як нет дасть)))па-па)))цьом...ех не звикла я довго без вас....

    ВідповістиВидалити
  17. Як класно виходить! Успіху!
    Може в мене колись дойдуть руки до цієї серії

    ВідповістиВидалити
  18. Яка краса) Молодчинка... і все ти встигаєш???

    ВідповістиВидалити
  19. Будиночок дуже гарний! Люблю ось такі веселі і по=дитячому милі картинки. Успіху!

    ВідповістиВидалити
  20. Дуже класний будиночок! Я вже давно на нього оком накинула.
    Гарного вам відпочинку!

    ВідповістиВидалити
  21. Гарний будиночок!
    Бажаю цікавого відпочинку!

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...