Сторінки

24 серпня 2011 р.

Розповіді про Париж, частина 3, Palais de Ла-Порт Doree - Тропічний Акваріум

Багато писати не буду ))) доповню все потім, хочеться останні дні по максимуму провести разом, а комп буде потім ))) 
запис цей заплановано що сам опублікується в 24 серпня в 10 годині, а пишу його я ще 23-го в 12 ночі ))) 
А 24 в цей час ми вже їдемо в Діснейленд, святкувати дві річниці - нашого сімейства і нашої держави.... Ну нам хочу побажати всього самого найкращого (скромно так ))) ) і нашій державі....хочу щоб наступна 20-ка незалежності нарешті вивела країну з тої п..и в якій зараз ми є ((( хочу щоб ми взяли за приклад саме краще з різних країн світу і стали справді єдиною, незалежною і могутньою державою і щоб не ми, а до нас їздили на заробітки ....хочу щоб самі люди навчились поважати один одного і свою державу, хочу щоб нарешті держава перестала ділитись на Схід і Захід , і вірю що разом ми таки сила і змогли би все перебороти!! З святом моя Україна!!! я вірю що все буде добре!!

і ще такий маленький відступ....вчора повертались з прогулянки і в великому переході між лініями метро знову грав наш львівський оркестр....стидно за крайну що люди з такими голосами і можливостями змушені працювати в метро і чекати на подачки (((  Їхній спів і музику ( з багатьма інструментами) було чути на весь перехід, багато людей просто слухали, а були такі що фотографувались і такі двоякі відчуття....з однієї сторони гордість за те що це саме українці-львів"яни ТАК співають, а з іншої стидно що нашій державі ці люди не потрібні (((( 
вибачте що такий невеселий відступ вийшов....просто так запала в душу ця ситуація (((

Ну а тепер коротко про ще одну красу Парижу -  Palais de Ла-Порт Doree - Тропічний Акваріум, який розміщений біля міського зоопарку в Вінсенському лісі. Є ще один Акваріум на Трокадеро, ми були там минулого разу і про нього розкажу вже вдома )))


або як ще його називають Палац Золотих ВОріт, був побудований в 1931 році для колоніальної виставки. Тут розміщено 80 акваріумів, приблизно 300 різновидів і 5000 різних риб.


 ще фотки













суперового вам дня і святкування ;) 

11 коментарів:

  1. Оксанко , вітаю твою сім"ю з Днем народження ! Процвітання вам, кохання, взаєморозуміння і сімейного щастя !
    п.с.Для донечки обов"язково побажаю братика...чи сестричку...або цілий гурт братиків і сестричок ...:)
    Гарного і приємного відпочинку !!!

    ВідповістиВидалити
  2. ВІТАЮ сімейство ЗІРОЧОК з річницею!!!!Вам бажаю любові вічної,злагоди,порозуміння завжди і всюди))))Бажаю,щоб ви і надалі залишались такими кльовими і позитивними.Бажаю вашій родині "розмноження"))))-Нанічці братиків-сестричок)))Нанічці також бажаю-ЗДОРОВ"Я і щасливої долі.ЗДОРОВЕНЬКІ будьте усі !!!Мамусі привіт)))
    про Україну...
    шкода,що тисячі українців заробітчани і по справжньому не в змозі бути українцями на рідній землі(((Хочеться вірити,що все так не буде.Але....надія тане на очах....

    про акваріум...
    ммммм.......я б там ДУЖЕ хотіла побувати
    ТАКА КРАСОТЄНЬ!!!

    цьомашки вам
    насолоджуйтесь кожним деньочком

    ВідповістиВидалити
  3. Оксаночка, вітаю твоє сімейство зі святом!!!!!!

    Як я тебе розумію, я сама за освітою музикант ібільшість моїх друзів можуть заробити собі на життя тільки так, сидячи в переходах чи якихось кав"ярнях у чужих нам країнах :(((

    Фотографії фантастичні!!! Дякую, так все цікаво роздивлятись і читати твої коментарі :)

    ВідповістиВидалити
  4. Ксюша, дякую за цікаві розповіді з Парижу! Хочу ще ))).
    Вітаю і тебе зі святом народження нашой країни! Ти так гарно написала, я ж хочу найголовніше нам побажати - це поваги до України та один до одного, коли буде повага, то будуть і наші люди потрібні та щасливі!

    ВідповістиВидалити
  5. Оксанко, поздравляю вас с годовщиной!
    Рассказики очень интересные, теперь хочется побывать в Париже еще больше!

    ВідповістиВидалити
  6. І я вас вітаю, сімейної вам злагоди, добробуту і ідилії!!!!!
    Шикарні фото)))

    ВідповістиВидалити
  7. вітаю вас з Вашим святом!!!! це так романтично відмічати річницю в парижі , і з доцьою!!!! клас!!!
    дякую за розповідь :) вже чекаю, як чергову серію серіалу )))))))))))))))

    ВідповістиВидалити
  8. Вітаю тебе з подвійним святом!!!
    Кожного разу з величезною цікавістю читаю твої розповіді про Париж і вже сама туди хочу. Заразилась від тебе))))
    Фотки класні, особливо з Нанічкою!

    ВідповістиВидалити
  9. Ксюня, поздравляю С Годовщинкой!!! Пусть ваше семейство множится,всегда царят любовь и взаимопонимание. Еще пожелаю вам сил для осуществления самых потаенных желаний!!!Пусть все ваше семейство будет всегда в добром здравии и хорошем расположении духа!!!
    По поводу украинцев - это отдельная история! Насколько, знаю, во Франции вообще особая ситуация сложилась. Просто французы горды за свою нацию и редкий случай, когда люди других национальностей выбиваются в топ там! Зато в Канаде сильнейшая диаспора. Пара семей моих учеников выехали на ПМЖ и живут там припеваючи. Они смогли устроится там по своей же специальности, а это немаловажно! Надеюсь, нас будут воспринимать серьезно во всем мире!!!!

    ВідповістиВидалити
  10. Вітаю із річницею! Любові вам, взаємопорозуміння і ще можливо одну лялічку маленку! Хай у вашому житті все складеться як найкраще!

    ВідповістиВидалити
  11. Поздравляю с праздниками! =)))) Замечательные фотографии... жду остальных рассказов!!! =))))

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...