Сторінки

10 листопада 2011 р.

Нехай мрії здійснюються ))

Те що мрії здійснюються я вже знаю )))  Колись давно дивилась передачу про такі плакати бажань і.т.д.., а потім читала багато книжок на цю тему,про різні афірмації , і вкотре переконувалась що можна налаштувати себе на позитив і на здійснення намріяного, головне це робити правильно )) а ще не зациклюватись на дрібних негараздах, а просто жити і насолоджуватись кожним моментом життя )))  Зараз в мене якийсь дуже читальний період ))) перечитала трохи класики (добре що в електронній книзі є закачано вже 500 книг), майже дочитала книги які дали мені друзі ;), а зараз вже напвно раз 10 перечитую книжку Далай Лами "Искусство быть счастливым" і кожного разу відкриваю для себе щось нове ))) 
Ця листівочка для молодої чарівної дівчини, в якої ще стільки всього цікавого попереду і я хочу побажати щоб все те про що вона мріє зараз обов"язково збулось ))) 


напис "Удачи твоим мечтам" я зробила штампами - алфавітом, а серединку трошки прикрасила папірчиком від MF і штампиками від "Штампувальні"


А ще в мене фантастичний настрій )))
вчора отримала подарунки від моєї кльовезної подруги - Насті - Stacykalo, цілу коробку скрап-скарбів!!!тішилась як мала дитина )) переглядала і перебирала все точно з годину )) КРАСОТА!!!!
а ще я нарешті за майже 2,6роки (від народження Настусі) роки виспалась !!!!! КНопа з 22 до 7 спокійно спала в своєму ліжечку ))) і мені достатньо було з 00 до 7 поспати )) стільки вже всього переробили зранку )))) кльво!!! )))
і вам бажаю такого фантастичного настрою !!! і не дивлячись на погоду тепла в серці ;)
Люблю вас )))

38 коментарів:

  1. Ксюня, поздравляю с отсыпным!!!Открытуля - просто блк!Такая красивая розовая фоновая бумажка и элементы мастерски скомпонованы)))
    Только у меня вопросик: какого цвета половинки жемчужин? Они прямо золотые. я таких и не видела...

    ВідповістиВидалити
  2. О,ВІТАЮ з донечкиним новим кроком!
    Це таке досягнення)))...і дорослішання(((сумно трішки від того,пра?;)

    листівка-БОМБЕЗНА!Така щира)))

    ВідповістиВидалити
  3. Ой, блк - этобыстронапечатанный БЛЕСК))))

    ВідповістиВидалити
  4. Листівочка дуже класна!!!!!!
    Виспатись це так класно))))))люблю поспати))))

    ВідповістиВидалити
  5. Листівка суперова! Настуся молодчинка, що дала поспати. А то ми може десь до часу ночі спимо в своєму ліжечку, а потім прилазить і цілу нічь тулиться до мене)

    ВідповістиВидалити
  6. дякую вам подружечки!! ))
    Настёнка, ага почти золотые, я в наборе покупала ))) поделюсь ;)

    ВідповістиВидалити
  7. з такою чарівною листівкою у дівчини точно все омріяне збудеться!
    А то так нове ліжечко вплинуло на донечку?)))
    у мене вже майже рік єдине бажання - поспати по-людськи... А від того недосипання я за останні 6 місяців нічого не прочитала((( - поки синочок був меншим і спав на вуличних прогулянках - ще читала...
    А книгу Далай Лами маю - купила 5 років тому, коли переїхала до Києва
    і з подарунками вітаю!!!! ;)

    ВідповістиВидалити
  8. Натальчик...таки сумно ... а з другого боку радісно її новим досягенням )) все що не робиться , все на краще )) ;)

    Алінка, ага так вплинуло ліжечко )) вчора навіть не протестувала що я її в ньому кладу...трохи покрутилась, потримала мене за руку і заснула ))

    ВідповістиВидалити
  9. От і в нас ,як ліжечко малій купили,спить тільки там.Навіть,коли хвора,я її вмовляю лягти зі мною,а таа там покласти-кричить :"НЄ!"Деколи під ранок пришльопує до нас.Але засинати-тільки там.ТО-таки дорослішання так на них впливає)))Я ж пишу,що досягнення))))приємно,що дітки -розумашечки ростуть,але разом з тим сумно...

    ВідповістиВидалити
  10. Оксанка, який класний пост - відчувається чудовий настрій, ти просто розумничка. Листівка дуже сподобалась, класно квіточки розташувались на ній!

    ВідповістиВидалити
  11. Класна листівка і пост класний! А у дівчинки все збудеться, бо в листівці стііільки тепла!
    Ех, а ми у своєму ліжечку, ну, ніяк...

    ВідповістиВидалити
  12. Оксанка, ти, як завжди, піднімаєш настрій своїми постами ))) Погоджуюсь з Nataly, відкриточка щира!! і серединка дуууже гарна )))
    Нове ліжечко творить чудеса )))

    ВідповістиВидалити
  13. вітаю з висипанням!!! :) і Ностусю з новим спальним місцем! їй напевне там щось нове і хороше сниться)))))
    листівочка супер!!! дуже гарні кольори і суперова ідея з побажанням!

    ВідповістиВидалити
  14. Ой, виспатися - це дуже важливо!! Мені ще таке не світить наразі. Ну, нічого, колись та й висплюся. )))))

    А листівочка чудова!! дуже люблю такі прості й затишні роботи!

    ВідповістиВидалити
  15. Я тобі заздрю! Також перебрала достатньо такої інформації, але дуже на мене все таки впливають негативні дрібниці.. нажаль..

    Листівка суперова, гарне поєднання деталей та кольорів. А як зістарюєш краї паперу?? В мене ніяк добре не вдається.

    ВідповістиВидалити
  16. О-о-о,виспатись це добре))) Ми теж восени купили доці дитячий диванчик, то лягає спати там. А серед ночі інколи, коли мама міцно заснула і не почула її, приходить буде мене. А іноді просипаюсь, а дитина посеред кімнати, поміж наших кроватей, спить - не дійшла, заснула по дорозі )))

    ВідповістиВидалити
  17. листівка - супер, з позитивним зарядом!
    а щодо виспалась - це теж супер, і, думаю, це не тільки нове ліжечко, а ще й відлучення від грудей так вплинуло. а сумувати нема чого - дітки ростуть і з кожним кроком щось нове, ще краще і дивовижніше! ну а якщо таки дуже сумно за ночами на автопілоті, то значить треба нову ляльку)))
    а tubloko насмішила, в нас такого ніколи не було, я зазвичай "б'юся" щоб приспати, а щоб сама напівдорозі до маминого ліжка, такого не буває)))

    ВідповістиВидалити
  18. От і результат класного сну - прекрасна листівка.
    А мій спить з нами, а ліжюечко поруч пустує))) нехоче там спати))

    ВідповістиВидалити
  19. мощная открытка!
    да,если действительно хочешь и веришь -исполняются все мечты!и это так легко происходит..
    проблема,что люди не умеют хотеть (чего-нибудь хорошего) и потом верить в это

    ВідповістиВидалити
  20. Какой позитивный пост! И открытка супер! В нашем нелегком "мамочкином" деле - главное высыпаться)) Мне мои не давали спать - уляглись оба с нами спать)) А мама висела скраю дивана)))

    ВідповістиВидалити
  21. Оксан, открыточка замечательная.
    Слушай, я тебе расскажу кое что из жизни,тебе могу)) наверно будет много текста, но что, если у нас язык такой, с длинными словами, не как японский пр.

    Так вот, у нас в церкви детишек поздравляют с Рождеством Христовым и дарят подарки. Эти подарки собирают детки, вернее семьи из др. стран. И вот иногда эти вот подарки задерживаются, связанно это с доставкой. Но, тогда церковь старается купить что-то в замен.
    Это знач предисловие, чтобы ты представляла о чем идет речь.
    У нас есть традиция дома молится вместе с детьми, и вот в одной из молитв мой сын попросил Иисуса, чтобы был быстрее новый год.
    Понятно, что ему очень хотелось вновь этого новогоднего праздника с подарками. А на дворе весна!! Когда он молился, я хотела ему сказать, что такого не может быть, что до нового года ого-го, но воздержалась от комментариев и смиренно сказала, Аминь. Думаю, Бог разберется в этой ситуации Сам.
    И вот представь, какого было мое удивление, когда через несколько дней, в церкви праздновали праздник Пасхи, и детям решили подарить, новогодние подарки, которые прибыли как раз к этому времени." Почему бы нет"- сказал пастор, ведь это тоже радостный праздник!
    Сколько было счастья и радости у детишек, а для меня урок доверия Богу, ведь для Него нет невозможного ничего! Он ответил на простую молитву ребенка, своим способом, зная, что ему хотелось.
    Если будешь веровать, увидишь Славу Божью.
    Вот такая длинно-написанная история =)))

    ВідповістиВидалити
  22. :))) Как ты настроение поднимаешь... пасибки
    Открыточка просто прелесть. Я бы кстати на мести твоей кнопы тоже спала беспробудно на обалденной новенькой кроватке:)

    ВідповістиВидалити
  23. оооо! вітаю з відсипом!!! поспати - це щастя для мене останні 2,3 роки))) 1,7 рік з нами спала Анюта, а останніх 5 міс. Костик))))
    листівка дуже гарна! папір вдало підібраний! в тебе неперевершене відчуття стилю!

    ВідповістиВидалити
  24. дякую за такі хороші слова )))

    Валюшка, хочеш я ще тобі Далай Ламу дам ;) ?
    а зістарюю...спочатку такою штучкою від Хольца краї обробляю http://scrapua.com/instrument-dlya-sozdaniya-rvanogo-kraya-na-bumage-tim-holtz-tonic-distressor , а потім спонжиком і чорнилами тоную))

    Танюшка, насмішила ))) моя ще поки по дорозі не засипає )))

    Викуль, дорогая моя ))) ты всегда умеешь найти нужные слова, спасибо тебе!!!! и за историю и за то что ты есть ;)

    ВідповістиВидалити
  25. Листівочка дуже гарна! Таке цікаве поєднання кольорів!
    А я напевно не вмію так сильно хотіти, або якось неправильно це роблю :) Рідко в мене здійснюються такі заповітні мрії. Частіше вони просто змінюються :)

    ВідповістиВидалити
  26. Листівка дійсно чудова) не даремно дівчата її так хвалять. Папір взагалі афігенний) Серединка мені сподобалась, дуже класні штампи ти використала)

    Нехай кнопка частіше дає відпочити матусі, щоб у неї був такий класний настрій завжди)

    ВідповістиВидалити
  27. Прочитала я усі коментарі,посміхнулася, пригадала усі свої "нічні пригоди" з доцями...
    Відкриточка чудова, цікава демонстрація штампу-алфавіту(мабуть тепер замовлю собі точно)...Заздрю тобі , Оксано, білою заздрістю, що маєш можливість почитати-я за браком часу останнім часом читаю тільки блоги:)))

    ВідповістиВидалити
  28. Чудова листівка!!!З нею якось впевненіше і комфортніше рухатися вперед у майбутнє!!!Все збудеться,з такими щирими словами і мріями)))

    ВідповістиВидалити
  29. мне так нравится! очень красивая открыточка получилась! пожелание такое нежное, душевное и в то же время уверенное и яркое) и цвета в работе замечательно подобраны!

    ВідповістиВидалити
  30. Просто чудово!!!!Оксанчик, як завжди, дуже гарно!Така гармонійна! Ти-золото))

    ВідповістиВидалити
  31. Листівочка класна!!! Люблю такі кольори!!

    І вітаю!!! (Я про те, що ти виспалась))))) Я про це також мрію ось уже цілий рік і майже три місяці))))) Але те мале щастя варте того, щоб не поспати))) Правду ж кажу????)))

    ВідповістиВидалити
  32. Такая тёплая и душевная открыточка получилась))) Просто прелесть!!!

    ВідповістиВидалити
  33. ))) дякую дівчатка ))
    Юлічка, ти права на всі 100%, заради того щастя маленького можна і не спати ))) я в роддомі перші ночі і не спала ))) просто дивилась на неї і тішилась що нарешті це сонечко в мене є ))

    ВідповістиВидалити
  34. І як це я пропустила таку красоту. Люблю надписи на твоїх листівках, вони такі позитивні і ніби несуть якусь настанову))))
    Оксанка, напиши, будь ласка, де можна купити таку бамажечку.

    ВідповістиВидалити
  35. Так красиво и винтажно!
    А ещё я тебя приглашаю за наградой - http://gold-light.blogspot.com/2011/11/blog-post_11.html

    ВідповістиВидалити
  36. кльово як!
    * совая ногами: Хочу такі штампи!!!
    ** я вже стільки всього хочу, що мої можливості офігівають (пробачте мою французьку)) від моїх бажань)) ггг))))

    ВідповістиВидалити
  37. Она моя!!! Да-да-да! Оксанка, спасибо тебе огромное! :)
    Тут хвастаюсь :)
    http://myworld-toska.blogspot.com/2011/11/blog-post_23.html

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...