Сторінки

5 травня 2011 р.

Інтерв"ю - естафета

Нарешті зібралась з силами все написати )))  Вчора отримала інтерв"ю - естафету від дуже кльової дівчини Вікулі - БаНдІтКи )) ну і тепер моя черга відповідати на запитання ))) Надіюсь вам буде цікаво почитати ;)



1. С чего начинался ваш блог? Почему вы решили его завести?
  Історія появи мого блогу дуже проста ))). Все було після ДН  )) (тільки нічого поганого не подумайте ))) все було "в здравом уме" ) ..з новим роком життя захотілось чогось нового добавити ))) якогось цікавого )) а так як писати, щось заводити і створювати я ще з дитинства люблю і мала щоденники,різні анкети в дитинстві потім на форумі одному маю щоденничок (правда його трошки закинула бо ЛЬвів то все таки велике село і настає момент коли розумієш що писати там не варто )) )))  Блог виявився такою собі новинкою ))) і так він з"явився в моєму житті )))
Спочатку він планувався про вишивку, яка з"явилась в моєму житті з народженням Настусі і перша моя робота  була саме для неї )))
 А потім виникла ідея подарувати моїм мамі невеличкий альбомчик про внучку, щоб була пам"яткою...бо на жаль вони бачаться дуже рідко (((
Почала шукати різні ідеї...спочатку вирішила спробувати відкритку, моє перше творіння - тут . Тепер згадую її з сміхом, а тоді стільки радості було, і робилось стільки часу )))
А потім і з"явився невеличкий альбом -  початок ,  продовження і закінчення  Він зовсім не досконалий, але мамі було приємно )))
 Ну а коли попала в скраповий магазинчик в Парижі....зрозуміла що це захоплення з"явилось в моєму житті надовго )))) Коли трогаєш ті всі скрапові штучки, коли бачиш як їхні майстрині роблять то все на власні очі...то таки затягує ))))
От так плавно скрапбукінг, поруч з вишивкою ( я не є "зрадником" як мене називали друзі ;) ) поселився в моєму житті )))


 2. Ваши достижения в 2010 году как блоггера.
 Дуже великих досягнень не було..так як сам блог з"явився в кінці року ))))
Хоча можна напевно  вважати досягненням появу перших ПЧ ( це я говорю не про тих з якими я була до того знайома в реальності ;) ) , значить хоч капельку але людям сподобалось те що я роблю )))
Досягнень більше з"явилось вже в 2011 році )) Перше замовлення завдяки блогу, перші МК , які так затягнули ))) перші 100 ПЧ (пишу перші бо надіюсь...ні дуже хочу щоб були ще ) і не хочу щоб ви думали що я цукерочки дарую для цього ;) я просто така людина в житті ))) люблю дарувати подарунки, сюрпризи ))))
я ще знайшла тут нових друзів, деякі на разі ще віртуальні (але ми познайомимось обов"язково ;) ) а деякі виявились сусідами ))) Знайшла цікавих однодумців , від робіт яких я просто в захваті )))
Одним словом, Я РАДА ЩО ВИ В МЕНЕ Є ;)


 3. Какие ваши планы на 2011 год как блоггера?

Хм.....планів  є дуже багато....відчуваю себе Наполеоном ))))) але про більшу частину планів і мрій, я б промовчала....хоча таки втілити їх в життя і тобі самі все побачите )))
Ну а деякі.....знайти нових цікаих людей, зустрітись з багатьма ;) , дууууууууууже хочу попасти в ТОП одного челенджу )) але не буду казати якого, я буду старатись і обов"язково попаду туди )))
 А ще дуже хочу в ДК....але трошки пізніше, бо зараз сама бачу що ще вчитись мені і вчитись )))
Хочу освоїти купу всього нового, доробити альбом першого року Настусі....бо вже другий закінчується, а в мене його ще немає )))
Хочу....ну а про це поки що тсссссссс..... ;)

ну от вроді коротко все розказала ))) кому щось цікаво ще, питайте ;)

а естафету хочу передати Танюші - Irish Cream  ;)

24 коментарі:

  1. Ксюш, у нас много общего)))
    И девочки приблизительно одного возраста, и время заведения блога. Очень интересно было почитать. Я когда прочитала интервью Вики, сразу подумала что будет интересно узнать и тебя получше)))

    ВідповістиВидалити
  2. Ксюнь, как много у нас общего) И все с вышивки началось...и первой попыткой скрапить альбомы))))

    Ты большой молодец! Всё сбудется,все вершины будут нашими!!!!

    Ну и еще-обязательно устроим скрап-слёт!!!!! Очень уж хочется в живую познакомиться!
    Цалую тебя)

    ВідповістиВидалити
  3. Оксанко, так цікаво було почитати. Дуже класні посилання в середині тексту. Я з тобою разом побувала всюди) Молодець, вмієш зацікавити. Талант, він усюди талант ;)

    ВідповістиВидалити
  4. Оксанко, інтерв"ю змістовне і цікаве!!!
    А я знаю, де ти ще є)))) я якось раптом тебе ТАМ зустріла - шукала одну інформацію в неті, а знайшла Щасливу Зірочку))))

    ВідповістиВидалити
  5. Спасибо за интервью.Очень интересно.

    ВідповістиВидалити
  6. Ксюша, з цікавістю все прочитала.
    От заходиш до тебе, і відчуваеш, що зайшов до гарної, дорозичливої, щірої людини.
    Дякую тобі за це.
    І ще бажаю, щоб всі твої бажання здійснялись!

    ВідповістиВидалити
  7. Спасибо! Очень интересный рассказ! С удовольствием почитала. :)

    ВідповістиВидалити
  8. Ти молодець!Багато тобі нових злетів і вершин у творчості!Мені завжди подобалося в тобі те,що ти могла з легкістю навчитися усього нового,завжди була і є щирою,розумієш жарти і маєш чудове почуття гумору!

    ВідповістиВидалити
  9. Дякую за інтервю! цікаво було! Париж це супер!!! а крамничка скрапова - ааааааааааааааа!!!
    Здійснення тобі всіх скрапових і нескрапових планів!

    ВідповістиВидалити
  10. Сонечко дякую за цікаві відповіді!!!!

    ВідповістиВидалити
  11. Гарні відповіді! читала з задоволенням!

    ВідповістиВидалити
  12. Дякую за інтерв"ю. Доречі, на тому форумі я теж відстежила таку собі Щасливу зірочку, так що ми десь проходили разом по темах :)) Нових досягнень і нових мрій!

    ВідповістиВидалити
  13. Оксанко, мені завжди цікаво читати все ,що стосується тебе, тому що уважно слідкую за твоєю творчістю! Бажаю тобі творчого натхнення і з нетерпінням чекаю нових робіт !

    ВідповістиВидалити
  14. Цікаво!Читаючи посміхалась.Забігала раніше-читала,але не мала як написати.Зараз от спецом включила комп,тому як ходжу і крутяться в голові слова!Я дуже рада,що знайома з тобою,що мені вдалось тебе пізнати трішки,що я в дійсності знаю як ти любиш робити подарунки і яка ти щира і щедра!Лю тебе і цьомаю.

    ВідповістиВидалити
  15. приємно читати ваші коменти )))) Дякую!!! ;)
    і по форуму нових знайомих відкрила ))) ага...там я щаслива зірочка ))) та зірочка мене кругом переслідує )))

    Вікуль, скрап-зліт - ОБОВ"ЯЗКОВО!!!! ;)

    Дякую за ваші побажання і просто за то що ви є в реальному і віртуальному житті ;)

    ВідповістиВидалити
  16. Ксюнь, із захопленням читала про тебе.. все більше розумію, що ти дуже близька мені людинка.. Так схожі.. Поки що віртуально, але я обов'язково приїду до тебе до Львова! Люблю його, люблю тебе! Нехай всі твої мрії здійсніться! Ххх

    ВідповістиВидалити
  17. Женічка )))) взаємно!!!! я тебе чекаю в гості ;)

    ВідповістиВидалити
  18. Ой как интерестно про тебя почитать было :) Постараюсь сегодня продолжыть эстафету,если не вырублюсь а то три дня не высыпаюсь:)
    Да уж познакомится в реальной жизни нужно обязательно
    Первая твоя открыточка забавная, котики такие хороние :)

    ВідповістиВидалити
  19. Танюш, спасибки )))) Буду ждать на твои ответы ))) хотя выспаться надо обязательно )))

    И познакомится тоже нужно!!!
    а первая открыточка ))))) наверное только котики там и хорошие ))))

    ВідповістиВидалити
  20. Ой дуже цікаве інтерв"ю, я тебе знаю не так давно, мені подобаються твої роботи і інтерв"ю допомогло тебе пізнати більше, читала з задоволенням!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  21. Було дуже цікаво, спасибі))) Я тобі винна АТС - заходь, може, щось сподобається http://tubloko.blogspot.com/2011/05/blog-post.html

    ВідповістиВидалити
  22. Очень откровенное интервью!!!Очень любопытно было узнать, как и что начиналось. А альбом для малыша, я тоже никак не доделаю...)))

    ВідповістиВидалити
  23. Так цікаво... дуже гарне і пізнавальне інтервю, хоч і таке коротке. Ти ще раз підтвердила, що ти дуже щтра і добра людина! Приємно з такими дружити і спілкуватися... ну хоча б віртуально)))

    ВідповістиВидалити
  24. Дуже цікаво було почитати :) А судячи по фото - мама в тебе дуже сильна особистість! Прямо ух!

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...