Сторінки

26 січня 2013 р.

Блокнотоман )))

Привіт ))) і знову я вночі добралась до нету )) ну а ви цю всю писанину прочитаєте завтра вранці ;) ніяк не можу себе заставити писати щодня і багато )))
 тому сьогодні коротко ))
 Ви любите блокноти?  хто ще незнає я страшенний блокнотоман ))) скільки в їх в мене не було - мені всерівно мало )) і в кожному я знаходжу що писати )) є блокноти і з телефонами, і з адресами, і з мріями , і з рецептами, і так з різними записами )) одним словом є їх в мене багато )) Але як почати рік без нового блокноту ? це ж нереально ))
 Тому цей пухлячок робила для себе ))) ось такий квітковий і теплий настрій зараз ))
 Поєднала свою улюблену тканинку, не менш улюблені вирізки з цього листочка  Графіки , ну і без кружева теж ніяк )) Вже використовую його повним ходом ))


Я ще розкажу вам про приємний сюрприз, якия я отримала від своїх дівчаток з блогу "Завдання для душі" )) поки я була в мами, дівчатка вирішили ліфтити мою листівочку )) Це таааааак приємно було )) Дівчатка найкращі і люблю я їх дуже )))
 і я б дуже була рада побачити ваш ліфтинг )) а ви обов"язково загляньте як наша ДК ліфтила листівку  
На цій нотці буду прощатись ))) очі злипаються ))
чудових вам вихідних ;) гарної погоди і фантастичного настрою!!
ЛЮблю вас і обнімаю ))
Ваша Зірочка ;) 

17 січня 2013 р.

Мейл-арт

Привіт !!!! вроді тільки приїхала і писала тут, а вже стільки днів пройшло )) час летить, святкування продовжуються, і на комп немає ні часу, ні бажання ))) відвикла ))) іноді вже ввечері згадую що навіть пошту не проглянула ))) 
До речі про пошту )) Ви любите отримувати листи? я дууууже люблю , особливо коли ще написано від руки, це такий кайф тримати справжній лист і читати його )) а ще кльовіше коли дорогоцінний лист в не менш дорогоцінному конверті, який теж зроблений власноруч і абсолютно не схожий на інші, стандартні....
А це все мейл арт)) чесно кажучи я вперше чула про таке...і якби не Штампоманія улюблена, то і не знала би що це )) а насправді все дуже цікаво і захоплююче, про історію мейл арту і про те що це дуже класно розказала Таня в статті, а дівчатка наробили стільки різноманітної краси для нового завдання!! Спробуйте і ви так прикрасити конверт і відправити його поштою ;) це дуже затягує ))) 
 і моя маленька перша спроба, але не остання точно ))) 

тут я і спреями напшикалась, і ембосила, і штампувала, і фарбою акриловою мазюкала )) дорвалась одним словом )) 
Спробуйте обов"язково!! це затягує )))  ну а я спати )) так як пост пишу вночі, а ви його прочитаєте зранку ))) а я в той час буду їсти смачні пельмешки ))) 
Нуськін, тепер я тебе розумію ))) кльово коли приїдуть, зроблять, а ти тільки смакуєш ))) от і в нас зараз такий кайф ))) мамина коліжанка, можна сказати моя друга мама відкормлює нас )) 
 Люблю вас ;) міцно цілую і обнімаю ;) 
Ваша Зірочка ;) 

8 січня 2013 р.

Вдома ))

 Христос народився!! нарешті ми вдома )) і я хочу привітати всіх вам з Різдвом Христовим!
Нехай у Ваших домівках назавжди оселиться щастя, спокій, мир, добробут, злагода і радість ))
Всього Вам най-найкращого!!!
 так як вчора ми не встигли то сьогодні зочу виправити швиденько помилку і вибрати переможця цукерочки )))
і так.....тра-та-та-та- там ))))) і пан рендом вибрав.......

                                                                а це - scrapNik 
і чекаю адресу від номера 1. Солнышко-zt  ,будемо міняти стереотип що ті хто під номером 1 не виграють ;) Вітаю!!!!! і чекаю Вашого листа на nikita20 @ ukr.net  ; )
ну а все інше я вже напишу завтра ))))  купа всього треба ще сьогодні зробити ))) звикла до швидкого руху в Парижі, подобається мені таке рухливе життя, так що планів і енергії багато, незважаючи на те що дорога була довгою і літак злетів не з першого разу і кордон був закритий )))   але руденьким напевно щастить )) 
Скучила за вами страшено!!!!!   відпочили кльовезно і мало ))) 
  
Люблю і обнімаю вас ;) 
Ваша Зірочка ;) 

1 січня 2013 р.

Bonne annee )))

 Любі друзі ! )))) Нарешті я добралась до нетбука )) забула за нього взагалі ))
 ВІтаю вас з Новим роком і Різдвом Христовим! Нехай мудра змія принесе в ваші домівки затишок, тепло, радість, хороші новини , щастя і міцне здоров"я!! Нехай рік для вас буде казковим і фантастичним!!! Нехай все задумане збудеться ;)
а ми вам передаєм величезний привіт з "Радіаторного раю" Діснейленду ))
 Вибачайте, що не читаю і не пишу нікому )) просто не встигаю, дні пролітають так швидко....і додому не хочеться ((( так що намагаємось по-повній насолодитись святами, мамою і мандрівками )) Тут справді дуууже відчувається свято, наче попали в казку ))) Хочеться так багато написати, а емоції заважають  думкам до купки зібратись  ))) Думаю що про все розкажу вже вдома....
 Ну а поки Вам бажаю веселих свят ;) Санта  вам везе хороший настрій ;)  ( цей різдвяний момент я напевно запам"ятаю на все життя, це так кльово було коли з неба Санта вітав з Різдвом, а потім величезний натовп на Елісейських полях співав )) такі відчуття ухххх )))
  Дива існують )))

І трошки з запізненням хочу показати вам нове, цікаве завдання від Штампоманії "В угол, на нос, на предмет!" і моя сторіночка в ДД, простенька,але мені подобається ))
 Використала папір Glitz Design - Hello Friend - Polka, і ще один горошковий листочок Glitz Design - Happy Travels Paper Pack, іграшки вирізала з листочка Graphic 45 - Nutcracker Sweet - Claras Dream, тонувала краї афарбою Ranger - Adirondack Paint Dabber - Cool Peri

 Ну ось напевно і все ))) треба збиратись спати, завтра знову насичений день )) вже другий день нового року ))
  Мійно обіймаю вас ;) Дякую за вітання ;)
Люблю ))
Ваша Зірочка ;) 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...