Сторінки

31 жовтня 2011 р.

Свято мого бложика )))

Ну от і промайнув рік як в мене вже є блог )))  Цілий рік життя разом з вами ))) за цей рік трошки змінились мої роботи ))) більше почала займатись саме скрапом, а починалось все з вишивки )) Ось мій перший пост ))) За цей час знайшла багато нових друзів, дізналась багато нового і цікавого. Рада що маю постійних і вірних читачів. Люблю вас дуже )))
а так як ще сьогодні виграла цукерочку від Солічки , то буду знову задобрювати рендом і пропоную вам е одну цукерочку...новорічну ))) чому новорічну? бо в ній буде все для створення новорічних листівок, чи сторінок ...
Правил як таких немає ))
ПЧ ставати не потрібно, цукеркові блоги участь не приймають, поїде сюрприз в любу точку земної кулі ;) картинку з посиланням забирайте собі в блог і записуйтесь в лінки до 25 листопада ;)
а 26 листопада рендом допоможе вибрати переможця , ну і сюрпризи теж будуть ;)



30 жовтня 2011 р.

Знову новорічна )))

ДН вже позаду...нажаль ))) і я продовжую свій новорічний марафон )))
Сьогодні багато писати не буду, просто відпочиваю і нарешті прогуляюсь по ваших блогах ))
Настрій новорічний, чекаю діда Мороза з таким великим мішком подарунків )))
Бажаю щоб і до вас цей дідусь прийшов з таким величезним мішком ;)


Чудового вам дня!!!! Погода просто бомбезна!!!! останні теплі осінні деньочки )))
Люблю вас і обнімаю ))

26 жовтня 2011 р.

Ділюсь солодким )))

Не буду багато говорити, бо маю мало часу )))
Дякую за чудові коменти до посту ;) а вірним ПЧ за вірність ;)
 Переможець ......


28. Martuska сказав...
Не знаю нащо я завжди записуюся на цукерки (зі мною халява не дружить)))), але просто піднімлю собі настрій і зроблю приємне тобі (щоб ти знала, що я завжди читаю твої пости))))))))))
Гарно , що День народження в нас дуууже близько))) Сподіваюсь, після ваших культурних програм з рідними, я матиму можливість до тебе також прорватися десь після 25 жовтня)))
Ліжко гарне....


ну і ще два сюрпризики поїдуть до


25 жовтня 2011 р.

Мій ДН )))

 То мав бути величезний пост ))) про ТОП - 100 за життя....і про бла-бла-бла....
Я щиро Вам дякую за привітання, за дзвінки, за смс-ки,за листи на електронку за листівочки які ви прислали і подарували так, за коменти з чудовими словами тут, за коменти в однокласниках і контактах )))  Я щаслива що Ви в мене є )))
Але є дещо що зробило це ДН самим найкращим в світі, ...те що змінило думку писати той величезний пост....те що заставило зрозуміти що здоров"я це ВСЕ!!! а все інше не такі вже й проблеми ))))
Сьогодні разом з Нусею проводили МК для онкохворих діток....скажу чесно, боялась...багато хто казав - ну то ж в тебе ДН і ти йдеш туди.....я ні капельки не жалію!!!! Тцшусь що то зробила!! Важко було перших 5хв...усвідомити за що їм таке .....а потім....час настільки швидко пролетів і іти від них не хотілось зовсім, це просто діти, звичайні діти, але вони вже знають ціну життя і розуміють набагато більше ніж деякі дорослі...
я не хочу щоб ви писали о...молодець...і.т.д.....таке може зробити КОЖЕН!!!
я хочу просто сказати ЦІНУЙТЕ ЖИТТЯ!!!
і не бійтесь допомогти таким діткам ;)



ще фотки в Нусі є ;)
Люблю вас ))

п.с. солодких вам снів, а я пішла насолоджуватись своїм електронним буком )))) Таки мрії збуваються )))

З накращими побажаннями )))

Листівочка для подруги ))) Хотілось зробити її ніжною і трошки романтичною)) Папір Меліса якраз дуже допоміг )) з ММЕ (здається) вирізала квіточки, ну а брадс-корона, щоб вона завжди була королевою )))


вчуся оформляти серединку, дууууууууже подобається як це робить Настя Харитонова))))
Набагато більше мені подобається коли вся серединка заповнена папером ))) Одним словом буду вчитись )))




Пост запланований, так що слів мало )))
Чудового вам дня і сонячного, фантастичного настрою!!!!
Люблю вас дуже ))) 

23 жовтня 2011 р.

Три сестрички ))

Вчорашній ранок почався трошки з сліз....але то були сльози радості і щастя )))
Думаю що більшість дівчат в блогах знають про трьох чудових сестричок АлінкуІринку і Людочку     
(хто не знає, раджу зайти в гості ;) ) от саме через них я і плакала )))
   В кінці тижні отримала лист від Алінки )) з привітання з Днем народження )) але що в пакуночку не знаю поки ....бо написано відкрити 25 ))) і я мучусь, але терплю )))
 а вчора поштарка зранку принесла ще подаруночки ))) Від Людочки і Іринки )))
Дівчаточка!!! то таааааааааак приємно ))) що ви пам"ятаєте про Тедікоманію і про ДН ))) і що саме ваше сімейство привітало першим )))
 Ведмедик з квітами "прийшов" від Людочки ))) а ще фантастичні дерев"яні гудзички і браслет з бісеру зроблений Людочкою!!! конвертик по середині це сюрприз від Алінки )) а ромашку мені "приніс" ведмедик від Іриночки, а привезли його олені )))
Кльово пра?


Отак фантастично в мене почався вочрашній день ))) ну а про його продовження було в попередньому пості )))
 Дякую ще раз сестричкам за ті теплі слова, подаруночки і за те що ви є !!!!!
Кльового вам настрою і кльового дня ;)

22 жовтня 2011 р.

Нова шапка для Нанічки )))

Сьогодні буде не новорічне ))) трошки про мою маленьку кнопку ))
Настуся дуже любить купатись, витягнути її з ванни нереально...що ми вже тільки не придумуємо)) вона і пливе і ниряє і з купою іграшок там бавиться )))
Ще як вона була маленька. десь з двох місяців, ми з нею ходили в басейн ...і до 8 місяців...а потім почалась зима...добиратись трохи далеко було....і ми закинули ((( зараз жалію...бо мала просто кайфувала там...і вже фактично плавала сама...я тільки трошки підтримувала голову, щоб була над водою ((( ну але думаю ми ще все догонимо )))
а ще Нануся дуже любить коли багато пінки ))) і вчора сама собі напустила....а потім каже : " Мама вдягай мене, я дід мойоз " ))) і от що в нас вийшло ))




от такий в нас дід моЙоз )))
 а ще сьогодні мала шопінг-терапію ))) таки кльово ходити по магазинах з подругою, а не чоловіком ))) давно в мене такого не було )) правда нічого так і не купила ))) того що хотіла не було )))але зато купила файного светрика чоловікові в подарунок ))) він задоволений, йому пасує ))) і я задоволена ))
п.с. а мені подобаються такі "татові" вихідні ))) це я про те коли я можу погуляти а тато з Нануською )))
завтра ще розкажу вам про одних дуже кльових сестричок )))
чудового вам настрою ;) 

Сніжинки

Я ще вас не замучила новорічними листівками ? ;) мусите терпіти )) бо вчора склала список кого хочу привітати і вийшло більше 40-ка )) і це ще без рідних ))так що буду робити ))
 А сьогодні в мене просто сніжинка і знову спогади ))) Ви ловили в дитинстві сніжинки? ми завжди на рукавички ловили і шукали одинакові...так хотіли довести що це неправда і однакові таки існують ))) а вони всі були різні...деякі простенькі, а деякі справжній витвір мистецтва )) і для мене в дитинстві ( та й зараз) завжди цікаво було, хто ж малює такі сніжинки )))
і хоча Вікіпедія каже, що " Розроблена в 1951 році Міжнародна класифікація включала 10 основних типів сніжинок, в кожному з яких було виділено ще три додаткові варіанти форми (на малюнку). Зараз вважається, що існує щонайменше 130 різних форм сніжинок. Таке велике число форм сніжних кристалів обумовлене складністю і різноманітністю умов температури, рухи повітря і вологості в хмарах, де вони зароджуються, і зміною цих умов на шляху сніжинки до поверхні землі. За час снігопаду форма випадних сніжинок може кілька разів мінятися; тоді в шарі снігу одного снігопаду можна виявити вторинну шаруватість, пов'язану із змінами випадаючих кристалів." ...ми однакових ніколи не бачили ))) 




сніжинка велика покрита глоссі і трошки глітеру



а ще я перший раз застосовувала стразики ))) хоча маю їх багато )))
а ще це була моя перша спроба скрап-ліфтингу від блогу Scrap Lifting , потрібно було зліфтити листівку  Жені Садової


Вийшло в мене зовсім по-іншому ))) і якщо це не відповідає правилам я не проти )) але ідея Жені сподобалась ))

20 жовтня 2011 р.

А ви чекали Діда Мороза? ))

 Я в дитинстві дуже чекала Діда Мороза)) І хоч потім знаходила подарунки від батьків, але всерівно вірила що він є ...тому що завжди якийсь один подаруночок я знайти не могла ))) А ще ми жили на дев"ятому поверсі і з нашого вінка було видно цілу вулицю....а біля вікна в мене стояв письмовий стіл....і я любила вилізти на підвіконня і милуватись як падає сніг, ак в чарівному танці крутяться сніжинки....і мріяла що колись попаду в Лапландію і хоча б через віконичко загляну як робить Дід Мороз свої подарунки )))
 Те відчуття сюрпризу, казки, несподіванки залишилось і до тепер ))) і я буду старатись робити так щоб і моя донечка вірила в ту казку )))
і з тих мрій і спогадів вийшла така листівочка )))


тепер хоч через таке віконечко можу заглянути що той дідусь там робить )))
листівочку робила за скетчем 85, від блогу СКЕТЧІ . Дякую дівчаткам-дизайнерам за їхні чудові роботи і натхнення ))


19 жовтня 2011 р.

Бежеве Різдво )))

  Як тільки побачила це завдання "Бежеве різдво" від блогу "Штампи з любов"ю" зразу знала що участь буду приймати ))) мій улюблений колір, а ще кружево....це саме те що треба для різвяних листівочок ))) Вчора так захопилась кольором і ружевом...що забула про ще один важливий елемент....гудзичок ))) і в свою листівку вчорашню добавила брадси.... а коли хотіла добавляти до завдання то все ще раз прочитала ))) і зрозуміла що пролетіла ))) ну але я не здаюсь ))) і пробую знову ))) Обов"язковим є бежевий колір, кружево і гудзички і штамп ))


а тепер задумалась чи зовсім вона в мене бежева .... ))) буду чекати що скажуть дівчатка з блогу "Штампи з любов"ю" )) бо правила є правила )))
 а ще робила по скетчу №2 від чудової дівчинки Маші


18 жовтня 2011 р.

Продовжую свій новорічний....забіг ))))

А я далі готуюсь до свят ))) Дуже хочу Різдва...для мене це якесь справді особливе свято, особлива та вечеря і ті моменти коли збирається вся родина, люблю коли приходять колядники з вертепом (тльки коли гарно все роблять, а не так щоб тільки гроші взяти) 
А колись в бабусі в селі я сама ходила разом з вертепом і то так класно нести ту радіть в кожен будинок )) ... і в моїй уяві і в спогадах це свято таке затишне і тепле )) і тому листівочка вийшла в таких тонах


Свічечка це штамп від Штампувальні який я прикрасила Flower Softом. а за кружево величезне дякую Вікулі-Бандітці ;)
Чудового вам вечора ;) і сімейного затишку ))

17 жовтня 2011 р.

Не скрапове ))) про донечку ))

 Називається навчила мама на свою голову )))  Солодке малій стараюсь багато не давати, ну але раз вдень щось даю одне....і завжди казала закривай очки і буде сюрприз ))) щоб вона не бачила де я беру, бо потім достає сама )))
і зараз сидить кнопа і каже " Мама, хочу ляце ( це те кіндер-яйце)" а кажу , що ти вже з"їла сьогодні і більше немає ( бо нарешті знайшла надійне місце куди вона ще не залазить)))) і тут та так серйозно видає...."мама, дивись я закиваю оченята, а ти кажеш ...сюююююююююпиз )))...і там з шафки даєш Нані ляце )))"
ех...і коли вона встигла так вирости )))) кожного дня якісь перли видає )))
все....іду далі декупажити )))) фарба вже висохла )))
чоловік в шоці...сьогодні тільки спитався чи мені хоч стіл ще один не треба буде? )))

Мій перший декупаж )))

  Ніколи навіть не думала що буду пробувати робити щось декупажне ))) для мене це було щось далеко, недосяжне і зовсім незрозуміле )))  ну і впринципі я і не намагалась зрозуміти ))) бо ще одне захоплення і я точно буду жити на вулиці...мій чоловік такого не витримає )))
а сьогодні чудова дівчина Оля (хто ще не бачив її робіт раджу зайти і помилуватись її красою) приїхала спеціально щоб провести МК по декупажу. Я звичайно погодилась піти...люблю всякі такі штуки...але не думала що потім буду робити то все сама...ну от попробую сьогодні і все )))
Ага.....Оля провела шикарний МК, я настільки задоволена, ті 4 години просто пролетіли як декілька хвилин, стільки всього нового і цікавого і красивого.....і то так затягує )))) Я просто в захваті!!!! Олічка, тобі величезне спасибі що показала що все не настільки страшно....головне бажання і терпіння , ну і вчитись ще і вчитись.....але додому я приїхала вже з заготовками (теж дякую Олічці ;) ) купо серветок (величезне спасибі за серветочку про Париж) і декупажним лаком )))  І чоловік бачу теж не проти ))) йому все теж сподобалось )))) так що буду пробувати ще щось нове )))
А сьогодні ми робили дзвіночок новорічний )))) і зараз такий настрій святковий ))) Ось такий вийшов в мене



Трошки не вийшло в мене, трошки забагато глітеру.....але то я перший раз ))) обіцяю що наступний буде набагато кращий )))
 Ну і маленька кнопа вже привласнила дзвіночок собі ))) я ледве випросила сфотографувати хоч одну сторону ))) з другої сторони ангелик -дівчинка і тримають на шнурочку напис ))) 
незнаю як вам, трошки нескромно .... але мені подобається )))
  а ще Мар"янка влаштувала цукерочку )))) і мені повезло ))) маю таку красоту ))))


Так що день був просто суперовий ))) 
Чудового вам вечора, а я їду буду пробувати сама щось робити ))) 

15 жовтня 2011 р.

і знову про кохання )))

Це мала бути новорічна листівка, продовження моєї підготовки ))) я довго сиділа мудрувала, крутила ті папірчики новорічні і не зовсім ))....а потім взяла Мелісу і склалась зовсім інша листівочка, про кохання ))) але воно так само пов"язане з святами ))) бо більше вихідних, більше часу разом з сім"єю і тоді навіть в повітрі здається витає разом з святом тепло, ніжність і романтика )))

квіточку тканинну мені колись подарувала Наташа-inotava (дякую сонце!!!! ;) ) і я нарешті вирішила її використати ))) все жаліла...а тут мені здається вона підійшла )))
листівочку робила за скетчем №17 від юлогу "Наше Хоббі"


все таки мені легше вчитись робити по скетчу ))) хоча вже коли зробила листівку, то придумала як можна було по-іншому скомпонувати )))) значить буду нова листівочка )))

Чудового вам закінчення робочого тижня і суперезного настрою!!!!
а в мене нарешті за чотири останні дні донечко заснула в обід ))) така тишина ))) кайф))) іду зроблю собі капучіно і з тортиком трошки покайфую ))))


13 жовтня 2011 р.

Ти - МАМА )

 Для мене це слово багато значить ))) я маю чудову мамусю і сама є мамою....ні не так..щасливою мамою ))) і хоч моя кнопа стала дууууже вредною і активною, але я всерівно щаслива що вона в мене є )) Щаслива, коли те моє чудо вимазує нову улюблену тоналку на себе, коли на щойно помальованих стінах з"являються нові чудернацькі візерунки, коли допомагає мені робити листівочки і приклеює на спину двосторонній скотч, а до нього потім приклеюється моє волосся,коли телевізор розмальований фломастерами,коли "випадково" під час купання відкриваються повні баночки шампуню і гелю і все це опиняється в ванній, коли знаходжу різні речі в зовсім невідведених для цього місцях....а ще щаслива що маю кому ввечері розказати казочку, заспівати колискову, а потім притулитись до того маленького носика який солодко посапує і просто насолоджуватись  маленьким щастям яке є в моєму житті і забувати про все на світі ))) я щаслива тому що я  - МАМА )))
  а це подруга попросила мене зробити для свої найкращої мами листівочку і обов"язково з цим штампиком-написом, ось така трошки ніжна вона в мене вийшла


робила за скечем 84 (трошки перевернутим), від блогу СКЕТЧІ , з ними робити набагато легше ))) так що буду вчитись ))

Кльового вам дня, а ми на навчання )))

12 жовтня 2011 р.

Мій новорічний марафон ))

 А я продовжую свій новорічний марафон )))) сама почала, сама приймаю участь, але закінчувати буду вже разом з готовими листівочками і задоволеними( я надіюсь що їм сподобається) друзями і рідними ))
Сьогодні писати не буду...бо щось катастрофічно не встигаю, видно організм почав потрошку в зимову сплячку впадати )))

Все просто, в стандартних зимових кольорах )) штампиками від Штампувальні, срібним ембосінгом і невеличким декором )))
Чудового вам дня!!

11 жовтня 2011 р.

Люблю подорожувати )))

 Не знаю як ви, але я дуже люблю подорожувати, люблю всякі пригоди і нові місця, купа нових людей і нових звичаїв, купа всього цікавого і невідомого ))) найбільше я люблю мандрівки з своєю сім"єю )) люблю мріяти про подород і готуватись до неї, шукати цікаву інформацію, а потім то все вже дивитись на місці ))) люблю збирати там всякі штучки пам"ятні (навтіь цього разу від мами привезла  6 кг різних папірчиків пам"ятних) люблю планувати маршрут по карті...люблю ці відчуття  після чудової подорожі хочеться гори перевернути )))
нц ви зрозуміли що подородувати я дуууууууууже люблю ))) і в планах ще маю купу різних місць ))
але поки то тсссссс.. )))
  так, от до чого я вела ))) на "Штампувальні"  почалось нове завдання   з використанням штампів- предметів і речей . На штампи з цієї категорії зараз знижка ;)
коли робила листівочку то думала що вона не факт що мені пригодиться )) але мені хотілось щоб вона була саме такою )))  а сьогодні дізналась що подруга збирається в подорож і тому це буде для неї ))) і нехай вона насолоджується мандрівкою )))



 Детальніше про умови завдання,про використані штампи, про чудовий приз  ви можете прочитати на "Штампувальні"  




 а я вам бажаю чудових подорожей і чудового дня ;) 

10 жовтня 2011 р.

Свято наближається )))

 Єдине за що я люблю зиму це - новорічні свята)) Найбільше люблю Різдво, згадую як в дитинстві святкували за всіма звичаями і кожного року бабця розказувала чому ми сідаєм вечеряти з першою зіркою, чому 12 страв.... і так якось тепло і затишно в цей вечір ...ніби дійсно стається щось казуове і неймовірне ))) тепер я вже розказую донечці і чоловікові )))
а ще люблю зиму за той запах мандаринок знайомий з дитинства, запах ялинки і олів"є ))) люблю оцю новорічну метушню....коли всі в останні дні бігають, гоуються, щось шукають і вітають один одного з наступаючим )))
а ще люблю на санках і на п"ятій точці кататись ))) і на ковзанах ))) і сніжки люблю )))
короче багато що я люблю )))
а тепер потрошки починаю готуватись до новорічних свят ))) пробую новорічні листівки, бо список тих кого маю привітати величенький і мушу все встигнути )))
Така простенька спроба, випробовувала нові штампики від Штампувальні )))


внизу зліва ще заембосила дві сніжинки срібним ))) на фото так не видно а вживу вони кльові ))) шнурочки з флаверсофтом ))
робила за  скетчем ss83 трошки перевернутим , знаю що листівочка простенька,  але  дуже сподобався скетч )))


кльового вам дня!!! ;) 

5 жовтня 2011 р.

Футлярчик для ножиць )) МК

Для своїх улюблених ножиць Хольца я зробила "будиночок" ))) Колись такий футлярчик я бачила в китайському чи японському журналі (на разі я ще не розрізняю ті ієрогліфи ))) , але там МК не було, були просто приклади...і я вирішила спробувати ))
Вийшов ось такий м"якенький футлярчик )) простий, але мені з таким зручно ))




і робилось швидко і ще й другі ножиці примазались в той футлярчик )))
А подивитись як робиться такий футлярчик можна в блозі "Завдання для душі" в ось цьому МК 
наступного разу покажу вам які в мене помічники тримають нитки ;) )))
Кльового вам дня і такого самого настрою )))

4 жовтня 2011 р.

М"яка обкладинка для улюбленого блокнотика ))

  Цього року в мами я собі нарешті знайшла блокнотик - молескін про Париж, який дуже довго шукала ))) Що таке молескін можете прочитати  ось тут  і в статті Вікіпедії  - ось тут , кожен цей блокнотик є ручною роботою )))  я шукала молескін з серії " City", в блокнотику є сторінки з довідниковою інформацією, схеми метро і карти міста, сторінки для власних записів, сторінки з ярликами-символами (де можна записувати адреси і цікаві місця по певних категоріях), є навіть листочки кальки щоб малювати свої маршрути, і кишенька щоб складати різні дрібнички )))  Одним словом це дуже кльова штука )))
  вдома я вже вирішила прикрасити свою пам"ятку ))) і зробити першу м"яку обкладинку )))
трохи недосконало, але тепер я вже знаю що треба було зробити по  іншому



  



ну а всередині я задекорувала штампами ШТАМПУВАЛЬНІ , якими саме запрошую глянути в  цій публікації
Тепер шкодую що не купила про ще одне місто ))) значить треба вернутись )))) 
Цьомики вам ))) Чудового дня ;) 


3 жовтня 2011 р.

Мої любимі Тедді )))

 Привіт мої хороші )))
Маю сьогодні фантатичний настрій )))) вчора ввечері говорили з мамою 2 години по скайпу ))) поспівали пісеньку про вчительку, "разом" випили 50грн за здоров"я бабці і наше свято ))) і так чудово поговорили )) єєдине не хватало обіймів.....за ними я сумую найбільше....тому що в такі моменти я забуваю що сама вже мама.....і просто повертаюсь думками в дитинство....і знаю що поруч є найкраща мама в житті, яка може і підтримати і посварити і вислухати і порадити, яка є єдиною людиною з якою можна виговоритись, вилити душу і знати що це все так і залишиться між нами і ніколи мої якісь переживання не будуть використані проти мене)))
Я щаслива що маю Таку Маму! ))) і тішить що хоч той скайп може краплиночку зблизити нас......

а ще сьогодні почалось нове завдання "Такі милі Тедді"  в нашому блозі "Завдання для душі" , запрошую приймати участь ;) вас чекає чудовий приз ;)
Що для мене значать ці милі ведмедики....хм ))) від них я просто фанатію ))) маю вже їх трошки і не тільки самих іграшок ))) завдяки коліжанці маю і сумку, і подушку і рамочку і одяг для Настусі з Тедді )))) так що це вже в нас сімейне захоплення ))))
і коли почула про таке завдання дуже зраділа ))) Нуся віддала мені зошит, з зображенням цих красунчиків....але мені стало шкода його різати ))) і він в моїй колекції )))
а я зробила таку коробочку для маленького Вадимчика,  щоб зберегти бірочку з пологового , перше волосяччко і першу фотку )))
Вийшло так ))



а так всерединці , можна в кишеньку зліва ще вставити якісь записи ))

2 жовтня 2011 р.

Fotogra )))

Хочу прийняти участь в фотогрі від блогу Аrt-piaskownica для цього вибрала фото своєї маленької кнопи ) То ми в парку в Парижі, після одного з освіжуючих фонтанчиків )))




Кльового вам сонячного осіннього дня )))) 

1 жовтня 2011 р.

Лавандове щастя ...або ПІФ подарунки від Нусі )))

   А в мене сьогодні день щастя )))))   одна моя мрія трошечки зрушилась сьогодні з місця ))) і якщо все буде добре то на наступний рік нас чекає дещо цікаве ))))
А ще я сьогодні отримала неймовірно красиві подаруночки від Нусі ;) )))
Коли Нуся спиталась чи я люблю лаванду, я здогадалась що щось буде зв"язане з нею і чекала з нетерпінням, бо таки лаванду люблю дуже )))) вона мені така тендітна, ніжна, заспокійлива, і нагадує дитинство в бабці в селі.....
 а сьогодні забрала свій подарунок  ПОДАРУНОК!!!!! і досі не можу натішитись і намилуватись )))  таке відчуття..відчуття щастя )))
 а тепер дивіться і радійте разом зі мною ))))
   Не так давно Нуся почала освоювати декупаж...причому бачу що ця справа їїї затягне надовго )))
а я напам"ять буду мати надзвичайно красиву дощечку , вона вже знайшла собі місце на кухні , якраз над столом ))) і ще ідеально пасує до кольору стін )))
усі фотки клікабельні ;)


 неймовірно , правда?  але то ще не все ))))
я взагалі дуже люблю писати, в мене мусить все бути ідеально записано , в гарненькі зошити ))) а тепер я буду все записувати в свій лавандовий, ніжний, м"якенький  блокнотик )))

ця лаванда що є на ньому, справжня і так фантастично пахне!!!!!  бачите тут в такій прозорій кишеньці ))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...