Сторінки

30 вересня 2011 р.

Вчителько моя, зоре світова... )))

" Сонечко встає і шумить трава
  бачу стежку де проходиш ти, рідна ти.
  Вчителько моя, зоре світова,
  Звідки виглядати , де тебе знайти? "
 Люблю цю пісню ще з дитинства, співала її на концертах присвячених Дню Вчителя )))
А ще люблю перекручену  перероблену версію цієї пісні від ТІКа )))
Напевно ще й тому що наша родина дуууууууже тісно пов"язана з цією професією ))) бабуся по маминій лінії більше 25 років віддала школі (пишу віддала, тому що так воно і було...бабця жила школою і дітками, весь вільний час від неї проводила за книжками і підготовкою до роботи )) ) вона вчителка молодших класів, української мови і завуч, зараз вже на пенсії. Бабуся по татовій лінії теж вчителька молодших класів і вже на пенсії, дідусь був вчителем історії.... Моя мама була вихователем дитячого садочку....ну і я першу свою освіту маю педагогічну - вчитель молодших класів ))) Правда в школі працювала мало (( але першачки мої залишили приємні спогади на все життя і купу малюнків з листами напам"ять )))
А тепер я робила листівочку для вчительки моєї донечки - вчительки англійської мови. Це молода, чудова, веселі дівчина і хороших педагог ))) і для неї хотілось зробити теж щось трошки веселе )))


Для напису використала чудовий штамп від "Штампувальні" , завітайте обов"язково і глянбте скільки там ще класнючих штампів до цього свята )))
Кльового вам дня!!! і настрою сонячного )))) 

29 вересня 2011 р.

Art Journal, сторінка 8 або little doctor )))

 Продовжую робити сторінки в Арт-журнал, доганяю пропущене )))
 в цій сторіночці обов"язковим було використання акрилових фарб і іграшок )))  А з цією фоткою я вже давно хотіла щось зробити )) хресна мама подарувала Настусі такий набір лікара з візочком  тепер вдома маємо свого особистого ))
ну а коли вона вдягає ті окуляри я просто балдію ))) Так що вийшла така сторіночка

                                             зроблено за цим МК від Studioscrapbooking
Крапочки то ніби таблетки, чорні полоси, то шини від швидкої допомоги, ну а бризки то ліки з шприца ))))
  Все іду трошки понавожу порядки поки кнопка заснула )))) а ввечері йду на каву з смакотою )))  сьогодні татковий вечір )))
Суперового вам дня і кльовезного настрою )))) 

28 вересня 2011 р.

Смакота )))

Маю сьогодні дуже хороший настрій не зважаючи на дощ за вікном )))) і цьому сприяє багато подій ))
   Тішусь що обстеження,які проводили моєму брату не підтвердили тих страшних діагнозів ))) це саме головне ))
  Рада, бо вчора було 4 роки як ми з чоловіком (а тоді ще майбутнім чоловіком) почали жити разом ))) приємно що він не забув і перший мене привітав )))
  Чекаю на своє свято  - в  наступному  місяці в мене день народження ))) і цей рік в мене ювілейний (правда я сама ще поки не вірю що буде 30 ) ))) Ні, не вже 30, а ще тільки 30 ))) а попереду ще як мінімум так само )))
правда я не дуже люблю святкування....точніше не так їх, як саме приготування. І цього року буде без них ))) ну майже без них ))) бо програму відпочинку з донечкою і чоловіком ми вже придумали )))
А ще я дуже люблю подарунки ))) але не тільки отримувати ))) люблю і дарувати, навіть дарувати напевно більше  ))))
і хочу подарувати їх комусь з вас ;)
        що це буде.....одна з складових подарунку дирокол МС....і до нього ще дещо хороше ))) а про все інше дізнаються ті, хто любить сюрпризи ;)
так що хто хоче записуйтесь ;) і так як ДР 25 жовтня, то розіграш буде 26 жовтня )))
правил як таких і немає ))) ставати ПЧ не потрібно(не люблю  "мертві" душі) , картинка з посиланням на панельці,  запис в Лінки обов"язково  і все ))))
цукерочка поїде в любу точку нашої планети
цукеркові блоги участі не приймають )))



а ще вчора приїхало нашо нове ліжко з ІКЕА ))))  і на ньому таааааак зручно ))))
от таке ))

 а ще таку кльову рамочку в них купила зразу на 7 фоток,ніби кінострічка ,  тільки трошки її зміню і покажу вам ;)

Чудового вам настрою і фантастичного дня ;)



26 вересня 2011 р.

Все геніальне - просто ))))

Так в житті і є, що все геніальне  - зовсім просто )))) а от додуматись до цього дуууже складно ))) такий собі парадокс життя )))
 а в  Штампувальні стартувало нове завдання від Мартусі і присвячено воно роботам в стилі "Clean and Simple" , запрошую спробувати разом з нами чи настільки все просто )))) і отримати чудовий приз ;) 
Мої роботи )))



і ще одна



моє враження від цього стилю....не зовсім все так легко як здається )))))

п.с. і ще раз про книжку....я таки в ту ніч її дочитала, доплакала....але чесно багато в чому вона змінює погляд на життя....
там є дуже чудова фраза діда Федора : " Я тепер знаю, дівчата, що таке - оте щастя. Не гроші, ні, не слава чи влада, дарма за ними та ганяються. Знати треба, заради чого живеш чи заради кого, і все..."
 в мене в будинку  сім"я тато, мама і троє синів 4, 8, 11років.... працює один тато, мама по своїй професії не може знайти роботу в інших місцях її не беруть, вона працює домогосподаркою, але ще ні разу за все наше знайомство (а це з 2003року) я не чула щоб вона жалілась на життя.... вона завжди каже головне що дітки і ми здорові, що ми разом....а матеріальні цінності то вже не таке важливе. Так вони купують одяг тільки на секонді, так вони не їдять щодня м"ясо, але вони дарують один одному приємні слова і маленькі дрібнички і вірите вони ЩАСЛИВІ!!! це написано в їхніх очах)))  ми були в них в гостях і там так затишно і чудово, таке враження що оте щастя там в кожному кутику ))))
  аа чи можемо ми щось змінити...так звичайно можемо )))) просто треба бажання ))))
це моя думка )))

23 вересня 2011 р.

Не скрапове...трошки про життя

  Вчоар я проміняла скрап на книжку ))) після форумі книжкового мушу тепер все перечитати, а так як я книгоман страшенний, то весь вільний час тепер читаю )))  мрію про покетбук.....хоча справжньої книги це не замінить...бо той запах сторінок нових це для мене як улюблені парфуми ))) але принаймі в далеку дорогу зручніше брати покет....ну це поки одна з мрій )))
 вчора купила цікаву книгу...але таааак затягнула....читала до 4 ранку, і ще трошки залишилось на цю ніч....але наплакалась....книга на реальних подіях, про життя жінки, яка смертельно хвора, лікується в бабусі знахарки в глухому селі в Чорнобильській зоні....і життя якої це одна суцільна біль...дівчинка народилась в сім"ї алкоголіків...вчора читала ті спогади про дитинство і аж мурашки по тілу....в неї на очах в 9 років батьков забив на смерть маленьку двомісячну дитинку - маленьке янголятко....а 10 років мама продала ніч з нею за пляшку горілки...а потім взагалі хотіла її продати ((( дівчигка попала і інтернат.....далі розказувати не буду, можливо хтось з вас захоче почитати , книжка називається "Грішниця" автор Олена Печорна
  а я згадала як в 16 років попала на практику в дитячий інтернат.... не буду розказувати як вони там живуть, але деякі моменти з того часу в мене і досі перед очима (((( це настільки тяжко морально.....коли ти ще сама вроді і не така доросла, ще трохи дитина....а ті дітки 8-10 років почали називати мамою....ті очі повні сліз і відчаю коли ми йщли додому....ті щасливі оченяти коли вранці ми знову повертались і потайки приносили їм щось смачненьке....одна дівчинка до останнього дня просила мене забрати її звідти...розказувала що хоче мати маму....обіцяла що буде робити все ....тільки б її забрали.... я дуже жалкую що в нас з мамою тоді не було такої можливості..... коли ми вже прощались з дітками в останній день ніхто з них нічого не казав....але те мовчання було гірше слів....вони такі малі і беззахисні розуміли все...що ми повернемося додому, що їх ніхто не забере....що в більшості з них так і не буде свого дому і щасливого дитинства....
  в таких ситуаціях починаєш розуміти, що наші якісь проблеми і негаразди  в життя це ніщо в порівнянні з життям цих діток....їм набагато тяжче і вони стали дорослими так і відчувши смак дитинства ((((
 вибачайте що якийсь такий сумний пост вийшов...то все навіяно книгою і спогадами ....
ну і то мій блог ))) що хочу те і пишу ))))  
  цінуйте те що маєте в житті ;)
а я іду дочитувати книгу...

20 вересня 2011 р.

Весільний конвертик )))

  Так, так і мене не оминув весільний бум )))
Я дуже люблю весілля, люблю гуляти на вихідних і спостерігати за весільними парами ))) і сама згадую своє весілля і якось так тепло і радісно стає на душі ))) Так хочеться щоб кожна пара була такою щасливою і закоханою не тільки в цей день, а й все своє життя )))
Свій конвертик я робила в біло-голубих кольорах.....мені ці відтінки більше асоціюються з весіллям   ))

Все дуже просто, але я думаю що багато прикрас там і не треба ))



а всередині кишенька для грошенят ))) теж важливий компонент кожного весілля )))
про всі використані штампики я написала на Штампувальні  )) до речі там з"явились нові чудові і дуже потрібні штампи ;)
  Хорошого вам вечора і чудового настрою ;)

19 вересня 2011 р.

Love...

Як ваш початок тижня?  в нас тьфу-тьфу чудово )))  хороший настрій, приємні події  і чудова погода і файні плани на тиждень )))
Під хороший настрій і для хороших людей в мене зробилась така простенька листівочка про кохання...ні не просто про кохання, а про ніжне, тепле, романтичне кохання в якому так добре і затишно )))


а ще пробую фоткати по-іншому, вроді краще виходить....а вам як?
кльового вам насторою і вечора ;) 

16 вересня 2011 р.

Ще для однієї ДК )))

Дякую запрошенню Мар"янки я маю можливість бути дизайнером в блозі "Завдання для душі" ))))
УРА!!!!! Буду ще і там вам набридати )))
Недавно там стартувало завдання "На крилах творчості", і тривати воно буде до 30 вересня, так що ще маєте час прийняти участь ;)
І моя робота для цього завдання )))


Все просто, папір, від якого я балдію станнім часом )) MF і папір Pink Paislee,метелик з шаблону від Соломійки, проштампований зверху і трошки покритий глоссі, і штампики Мар"янки-Грушечки ))))

14 вересня 2011 р.

Листівочка для мами )))

  Буду тепер знайомити вас з кльовими штампами від Штампувальні ))
Одна чудова дівчинка попросила зробити для своєї мами листівочку і ось що в мене вийшло )))
Отримала якраз з закупки папір MF, мммм....балдію від нього і хочу ще ))) то вже точно якась хвороба маньячна )))  вишукувала його в Парижі і не було ((( а от нові чудові набори штампів Хольца там були....але ціна 40 євро ((((  таки трохи забагато ))) буду чекати поки в наших СП з"являться дешевше бо набори таки суперові )))
 Відволіклась трошки ))) Ну значить так...отримала я той чудовий папір і стрічки шебі ну і руки зачесались ))) Вийшло так

використала ось цей штамп , а всерединці додала слова з цього чудового штампу 


Сподіваюсь що мамі сподобається )))

А ще нагадую вам що в Штампувальні на вас чекають чудові завдання ;)
Завдання №2 " Вінтажний годинник" до 24 вересня
Завдання №3 "Салют з метеликів" до 2-го жовтня
Завдання №4 "Це Твій день" до 13 жовтня  


Приєднуйтесь!!! ;)
Чудового вам вечора!!


13 вересня 2011 р.

я в ДК )))))

УРА!!!!! завдяки чудовій дівчині Лесі і її не менш чудовому магазинчику "Штампувальня" , я попала в чудову команду дизайнерів ))) скажу чесно страшно ))) і навіть дуже ))) але я буду дуже - дуже старатись, вчитись новому, вдосконалюватись )))



і сьогодні стартувало нове завдання "Це Твій день! "від кльовезної Мартусі!!!
Приєднуйтесь!!!!!  на переможця чекає чудовий приз ;)


і моя листівочка


використала штамп "З Днем народження" (Т022) і віньєтку W007 з Штампувальні ;) 

12 вересня 2011 р.

Флешмоб )))

Сьогодні в чудової дівчини Танюши - Iverova натрапила на цікавий флешмоб, який дозволить трошки познайомитись ближче ))
Потрібно швидко не думаючи вибирати один з варіантів відповіді, тому що коли не задумуєшся то кажеш правду ))
Мої питаннячка від Танюши ))


1. Розовый или голубой?
   Рожевий, хоча раніше любила все голубе, зараз перейшла на все рожеве (можливо це так після народження донечки мене переклинило )) ), особливо в цьому сезоні в мене з"явилось багато рожевих речей, але не такі яскраві кольори а ніжні і світлі

2. Фломастеры или карандаши?
  Олівці, однозначно ))) тому що ними можна змінювати колір десь світліше, десь трошки добавити темнішого відтінку, фломастерами так зробити тяжко хіба різними відтінками Copic )) от як буду мати всі їх відтінки, тоді може і скажу що фломастери кращі ))

3. Море или дача?
  Море, хоч вроді я і Скорпіон і це не моя стихія, але море я люблю дуже ))) особливо той запах моря, вечірні , нічні прогулянки і купання, схід сонця і взагалі саму воду ))) хоч довший час я плавати не вміла  (навчилась тільки завдяки майбутньому чоловіку в 2007 році ) , але всерівно робила вигляд що пливу(поки відчуваю дно під ногами) і насолоджувалась тим станом коли вода ніби огортає тебе і ти як рибка )) а ще мрію поплавати з дельфінами ))

4. Рыба или мясо?
  Риба ))) в дитинстві я була страшенний м"яоїд, особливо відбивні )) їх я могла їсти щодня і цілий день... а потім видно наїлась ))) зараз шаленію від риби, особливо червоної і запеченої...ммммммм....так само їла б щодня )))

5. Письмо от руки или звонок по телефону?
   Лист )) от з цього приводу в мене є такий бзік....а може то і комплекс,  дуууууууууже рідко дзвоню комусь сама, не люблю говорити по телефону, мені краще написати )))  не можу пояснитти чому так, але змінитись не можу і злюсь коли хтось пробує міняти мене )))  єдині люди з якими можу розмовляти завжди і багато це мама і чоловік ))) можливо тому що вони найрідніші )))  а так з іншими буває якийсь такий стан що боюсь що зараз буду мішати людині, або задовго і забагато говорити.... а от писати мені набагато легше,так і думки легше викласти і написане вже не зміниш ))) або вже краще вживу спілкуватись )) 

Ну от так коротко про мене ))) хто хоче продовжити флешмоб пишіть ;) придумаю питаннячка і для вас ))) 

11 вересня 2011 р.

Life is good ))

Вчора ввечері зробилась така листівочка )) захотілось дуже містами трошки побавитись , правда  і я , і Нануся і стіл були в тих містах, ну і наш результат ))
Задумка була така ніби життя яскраве і чудове і не варто його обмежувати в рамках )) не знаю чи добре пояснила ))
Використала папір 7Gypsies, штампи Хольца і 7Gypsies, рамочка і місти ТА


Чудового вам дня і суперового настрою!!! 

8 вересня 2011 р.

Art Journal сторінка 7

Випала я трохи з блогерського життя, але життя така непередбачувана штука на жаль і трапляюються такі неприємні події які просто вибивають на деякий час з коліі (((  і життя тоді переоцінюється зовсім по-іншому, розумієш що треба цінувати кожну хвилину проведену разом з рідними і близькими, бо так раптово настає момент коли життя обривається і змінити вже нічого не можна (((( 
Ну а поки доганяю свій Арт-журнал, і чергова сторінка за  цим МК , від Studioscrapbooking, обов"язковим було використання дрібних іграшок і фарб, точніше створення фону з допомогою цих матеріалів.
так як це журнал про донечку, то і відповідно сторіночка знову про неї, точніше про наші цьомики ))) Люблю цілувати свою кнопочку і ці губки самі найсолодші )))  


4 вересня 2011 р.

Пишемо листи )))

Ви любите писати листи?  Не електронні, а такі...звичайні, від руки)))
я свій останній лист написала в десь в 2001 році, а до того часу писала їх багато і часто...і мамі, і хлопцеві в армію, і подружками коли вчилась в іншому місті....дуже любила писати листи, а ще більше отримувати, а потім перечитувати по декілька разів, десь в затишному місці щоб ніхто не заважав ))) і довгий час я всі ті листи навіть зберігала.....а коли переїжджали то прийшлось викинути на жаль (((
а одна чудова дівчинка і рукодільниця Женічка вирішила нагадати про всі ці відчуття ))) і організувала чудову гру "Пишемо листи". Свій лист я відправляла Олічці - oplpo , вже навіть сама не пам"ятаю про що писала )))
 Олічка вже отримала, а вчора і я отримала свій лист ))) Поштарка принесла додому і по домофону сказала що спустіться є міжнародний лист, я навіть і не думала що то по грі ...бігом спускаюсь, а в голові все крутиться хто ж то може бути.....і тільки коли на конверті прочитала то зрозуміла що це ВІН, довгоочікуваний лист, від дуже приємної мені людини...з Канади, від Лілюськи - Lilia ))) АААААААААААААА!!!! я така довольна!!!! розпаковувала що в ліфті, там такий здоровезний пухкий конверт і стільки всякої краси!!!


 Лист...Лілічка, він просто чудовий!!!!! таке враження що я отримала його він дуже хорошої і давньої подруги ))) я перечитала його декілька разів і стільки знайшла спільного!!!! ВІрю в те що ви обов"язково приїдете до Львова родиною і ми побачимось ;)
 Дуже приємно що Ліля пам"ятає про мою любов до Парижу )) і вишила таку красивучу підставочку для мене ))) вона вже зайняла місце на робочому столі і тепер що дня нагадує про те що в далекій Оттаві є дуже хороша людина ;) Вдячна тобі за таку величезну кількість подарунків, я просто в захваті!!!!! і окреме дякую за  подаруночки для Настусі ))) знаєш, це єдині заколочки які вона носить і не знімає, всі інші затримувались на голівці не більше 2-3 хвилин, поки дивилась в зеркало ))) а в сумочці сьогодні гуляла ляля )))
Дякую ще раз за такі чудові подарунки і теплі слова!!!! а Женічці величезне дякую за таку гру і можливість згадати минуле ;)

3 вересня 2011 р.

Моя кава ))

Нарешті я зібралась написати про свій результат Кавоманії, похвалитись яку кавусю отримала я і показати яку відіслала )))
  Я ділилась кавою з ірландським смаком з чудовою дівчиною і майстринею - Маріанною, сподіваюсь що все сподобалось ;) пакуночок з кавою був в цій коробочці


а ззаду крім картинки ще й справжній шматочок ірландської газети, яку я отримала в подарунок )))

А перед самою поїздкою я отримала два пакуночки від моєї тезки, дуже приємної дівчинки з старовинного міста Луцька....від Оксаночки - Velana. Оксанка попередила що в одному пакуночку буде кава, а в іншому подаруночок і все це підніме настрій перед мандрівкою ))) І саме так і було ))) отримала повідомлення і просто летіла на пошту...так що забула вдома паспорт....добре що завдяки всім скраповим обмінам на пошті мене вже добре знають і навіть вже не питають прізвища, а зразу самі кажуть, що для вас є посилка мені дали все так ))) ну і розпаковувала я теж на пошті, бо працівникам теж було цікаво що там так пахне ))))
а там була чудовезна скринька!!! Оксаночка, ти вгадала, тому що я дуже люблю такі речі ))) зараз в цій скриньці живуть мої самі улюблені сережки і вони теж тепер пахнуть кавою )))

 а листівочку мені принесли на наступий день додому ))) вона просто неймовірна, всередині декілька слів, але вони настільки приємні що навіть зараз згадуючи як я відкривала конверт і все читала мимоволі починаю посміхатись )))) Оксаночка, величезне тобі спасибі за таку красу і смачнючу каву, зараз я насолоджуюсь нею щоранку, згадую тебе і подумки бажаю хорошого дня і настрою ;)
одним словом я задоволена цим обміном і сподіваюсь що всі учасники також ))) вже з всі отримали, правда? 

2 вересня 2011 р.

Власник солодкого ))))

Не буду затягувати ))) дякую вам за побажання, завдяки цьому відпочинок і справді був неперевершеним )))
а переможець......


                                     45. Майя
Вітаю з виграшем і з початком навчального року ;) !!!!! вчителям таки повезло ;)   чекаю твою адресу на пошту nikita20@ukr.net
а отримає Майя невеличкий подаруночок, але від щирого серця ;)


 з собою я привезла висічки K&Company "Par Avion", папір "Animal antics" 16 листків різного дизайну, папір серії Bazoo 12 листік різного дизайну і 12 листків паперу "Apple Jack", набір дерев"яних штампів-алфавіту, ну а від мене набір брадсів ММ, Flower Soft Ivory і для нього спеціальний клей і заготовки , ну і звичайно покладу різні висічки і стрічки ;)

ну і так як в нас річниця весілля була 24.08 то ще хочу невеличкі сюрпризи передати дівчаткам

                                   24. Іринка    і   8. Нуся  


Все, чудового вам дня!!!! а я побігла до своєї малечі, в нас лізе нарешті останній зубчик і щось дуже боляче і тяжко ((( але добре що це вже останній )))) 

1 вересня 2011 р.

Листівка для ПД )))

Ми вже вдома .... і якісь такі двоякі емоції, і рада і сумно водночас....час пролетів як один день, але все було ТАК кльовезно!!!!! стільки нового ще побачили і відкрили для себе, день в Діснейленді , то просто була казка, не тільки для Нанусі, а й для нас ))))) от де можна забути що на носі вже 30-ка і просто вернутись в дитинство....ми були там від 10 години і до закриття ))) в 23.20 тільки вийшли з парку, а вражень стільки!!!!! і парад бачили, навіть два паради і магічну виставу Мікі Мауса і потім все закінчилось їхнім фантастичним салютом ))) таким як в мультиках ))) потім ще покажу фотки

а поки покажу листівочку яку зробила для блогу "Это SCRAP" і їхнього СКЕТЧУ № 5 , а мені повезло бути там запрошеним дизайнером)))


робила за цим скетчем


поспішайте, до 4 вересня ще маєте час щоб прийняти участь ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...